AKTUELNO

Ne može da podnese svađe ćerke i zeta.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković imaju vrlo turbulentnu vezu. Naime, ova mlada pevačica ne može svog dečka da gleda u prisustvu druge devojke, kao i on nju, pa često prave ljubomorne scene, zbog kojih njihva veza biva dovedena u pitanje.

Foto: Printscreen Youtube

Gordana Džehverović je povela ozbiljan razgovor sa svojom ćerkom o njenom odnosu sa manekenom i skrenula joj pažnju na ponašanje, pošto je Anđelo izjavio da ga ona psihički maltretira.

Izgubila sam toleranciju, strpljenje. Ne mogu da se ugrizem. Nekad se ugrizem, nekad ne mogu da se ugrizem i baš tad kad se ne ugrizem nastane haos. Ne mogu stalno da budem skučena i u grču da ne kažem šta mislim. On kaže da trpi psihičko maltretiranje, a ja ne trpim... pričala je Džehverovićka.

Foto: Printscreen Youtube

Male čarke mogu da razumem, ali do te mere. Rekla si da si se zaljubila, ispoštovali smo to, prešli smo preko toga, ali šta je ovo. Ja noću nisam spavala po 2-3 sata. Ti ćeš da napraviš od sebe da si idiot, a da je on... i onda se čudiš - grdila je majka.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam savršena, ljubomorna sam u vezama - priznala je Teodora.
Ti ćeš sve nas da pomeriš i tatu i savu i mene. Sava će da digne ruke od tebe, rekao je, sad da ti kažem. Dići će ruke od tebe. On nema nameru da to gleda - besnela je Gordana.

Džehverovićka je obećala svojoj mami da će dati sve od sebe da se iskontroliše i ne pravi scene koje dovode njenu porodicu u neprijatne situacije.

Pročitajte još: Maca ZAVRŠILA sa Borom za sva vremena: Nikad mu se neću vratiti, MNOGO ME JE PONIZIO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'