AKTUELNO

Britka sablja!

U toku je emisija ''Pitanja novinara.'' Naredno pitanje novinar Portala Pink.rs razgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušom i Markom Đedovićem o udruženom ratu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, koji vode protiv Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se sada Stanija na sve načine trudi da degradira Aneli kao majku? - upitao je Darko.
Ona je željna slave. Šta jedna Stanija ima da dokazuje da li je neko dobra majka i kakav je bio nečiji odnos? Ona je narodu našla da govori kakva je nečija porodica i nečiji odnos - kazao je Janjuš.
Marko, šta ti kažeš na sve ovo o čemu se govori tokom čitave noći? - upitao je Darko.
Ovde je sve jasno kao dan. Ovo je Asminova osveta. Njega je očigledno, pre svega, neko jako loše posvetovao. On je guglao kako zakoni funkcionišu, tu je sigurno video da je za oduzuimanje starateljstva osnovna stvar da dete ima teške uslove za život. Onda je dao kao razlog to grejanje u kući. Ne može Aneli da vozi dobar auto, a da nema grejanje. Ona nosi skupe, markirane patike, ko bi normalan to radio, a da nema gde da se zgreje i da se smrzava u kući? Onda je rekao da je Aneli bila zavisnica od narkotika, to je isto nešto što je na sudu relevantan razlog da se oduzme dete jednoj mami. On je očigledno guglao i to, kako bi izneo sve to u javnost, ali mediji ipak ne odlučuju da li će nekom oduzeti dete, jer su za to na sudu potrebni dokazi. Ne mogu da verujem da je neko spreman da kaže da je njegova bivša partnerka orgijala sa sestrom. Sve to govori muškarac koji se sveti, a muškarac koji se sveti je muškarac koji voli - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je Asmin sve to rekao? - upitao je Darko.
Sveti joj se, svestan je da mu se neće vratiti. Sveti swe muškarac koji voli. Stanija je rekla, citiram:''Anelino dete prosi kao neko ci*anče''. Rasistička izjava, koja aludira na to da romi svoju decu teraju na prosjačenje. Globalizovano je prosjačenje među pripadnicima te nacionalnosti. Neki romi bolje žive od svih nas ovde. Neka ona(Stanija) sad objasni šta je time želela da kaže. Da je Aneli bila heroinska zavisnica, onda bi odmah nako rođenja, njena ćerkica imala apstinencijalnu krizu, a to se leči, što znači da dokazi i za to moraju da postoje. Asmin i Stanija olako tvrde neke stvari, koje ni najmanje nisu naivne. Stanija će da čuva ne - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, ja vrlo dobro znam šta i kako se dešava - kazala je Aneli.
Stanija i Asmin nemaju više kud, šta će siroti, nego da se peru?! Iz svega ovoga se vidi da je istraživao kako da se jednoj majci oduzme dete. Za sve to što je rekao postoji određivanje stepena podobnosti. On želi da nabvaci ljagu na nju. Što se tiče Stanije, verujem da će je neko tužiti za sve ono izrečeno - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.