AKTUELNO

Odbrusila!

Petak veče rezervisan je za emiriju "Pitanja novinara". Ana Radulović je u studiju ugostila predstavnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića i predstavnike sedme sile koji su spremili škakljiva pitanja za učesnike "Elite"!

Aneli totalno razotkrila Asmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Asmin sada govori da je tražio dnk zato što si ti bila sa mnogim muškarcima? -pitao je Darko.
Bila sa čovekom od prvog do zadnjeg dana, gde sam mogla ići po Lincu praviti dete, kad ne poznajem nikoga. To mi je bolesno da pričam o tome toliko. Ako čovek priča jedno pa drugo onda je sve jasno ko laže -rekla je Aneli.
Da li je Sita pre tebe muvala Asmina? -pitao je Darko.
To su boleštine, Sita je bila u braku kad sam ja krenula sa Asminom, on nije imao nikakve prijatelje na fejsu zajedničke sa mnom. Kakva Sita ga muvala, ona starija od njega. Moji su upoznali njega i znali su ko je i šta je on. Kad sam ja govorila mami šta radi, oni su meni rekli da će se popraviti, uvek su ga nekako branili.On ne bi smeo da se pojavi jer bi se provalile sve njegove laži -odbrusila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste Sita i ti zajedno orgijale? I bile heroinske zavisnice? -pitao je Darko.
Ajde da je rekao za mene ali za nju koja ima četvoro dece da je išla po orgijama. Jel ti ja izgledam kao heroinski zavisnik, ili Sita sa decom tolikom da bude heroinski zavisnik, ko bi sve njih čuvao da smo mi takve -rekla je Aneli.
Stanija je rekla da vam samo dete nije napravio onaj ko nije žurio na autobus, kako to komentarišeš
Ona nikad neće ni imati dete kad tako priča, ona kao u Majamiju a naišla na Asmina iz Cazina ona toliko pametna i obrazovana.To su sve gnusne laži. On je sva kola uzeo na lizing, on kao oće da ima mišiće a debeo i onda tako hoda sa Norom. Dolazili su nam na vrata da ga zovu, morala sam ja da izlazim on je u dugovima do guše, nije smeo da izlazi uopšte -odbrusila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.