AKTUELNO

Otvorila sve karte!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs postavio je naredno pitanje Aneli Ahmić, koje se ticalo njenog klinča sa Stanijom Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da se Stanija trudi da te predsravi nepodobnom majkom, kako bi skrenula pažnju sa sebe i priče da je ušla u vezu sa zauzetim muškaqrcem? - upitao je Darko.
Ona se sad pere. Koristi sve kako bi sa sebe skrenula pažnju, kako bi se sve to zaboravilo, ali to ne može da se desi - kazala je Aneli.
Izrazila si želju da Asmin dođe kako bi se suočili - kazao je Darko.
Volela bih na klupici da se suočimo, ili bar u nekoj emisiji. On ako misli da govori istinu, onda neka dođe i kaže šta ima. On nije čovek koji zna da slaže, a naše suočavanje bi bilo dovoljno - istakla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Učesnici često govore da si lažljivica, ali sad kad si rekla da želiš da se uočiš sa Asminom, verujem da imaš istinu u svojim rukama - kazao je Darko.
Pitaj me šta želiš, ja ću da kažem da li je istina ili laž. Ja ne dopuštam da neko govori da nešto za moje dete, a da nema ni svoje. Upoređuje mi dete sa ci*ančetom, ja ništa protiv roma nemam, ali govori kako mi dete ide po putu i prosi, a ja znam kako moje dete živi. Moje dete ima sve što mu treba - kazala je Aneli.
Kako komentarišeš Asminove tvrdnje da Asmin tvrdi da nemate u Sarajevu normalne uslove za život i da nema grejanja, ni vode. Kako on kaže, on je vas dovlačio u Austriju baš zbog toga - kazao je Darko.
Darko, ja znam kako ja živim. Zimogrožljiva sam, ne bih mogla ni da budem u hladnoj prostoriji, a kamoli dete da mi živi tu - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da je on uložio nekoliko hiljada evra u renoviranje tvoje porodične kuće? - upitao je Darko.
Ne. Moj otac je tu kuću u Srajevu renovirao, jer mi nismo dolazili u nju, pretežno smo bili u Sarajevu. On nema veze sa tom kućom. Mi imamo veliku porodičnu kuću u Sarajevu isto. U njoj smo morali da renoviramo neke stvari, a ja sam prodala svoj stari auto, kupila novi, jeftiniji i sredila sam deo kuće od tih para, jer sam znala da ako Asminu dam, da će te pare potrošiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.