AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici će imati priliku da pogledaju klipove koje do sada nisu videli i da saznaju za sve tračeve, ogovaranja, spletke koje su drugi učesnici pričsli o njima.

Anđelo otkrio da mu se Milica nabacivala, Anita najavila provokaciju.

Ja sam joj rekao kad te bude dirala ti nju podbodi za ovo, ja sam rekao da me je pitala za elitoviziju da pevamo meduzu, znači da je pokušala da me muva. Devojka je meni tražila da pevamo zajedno, što se tiče ovoga ja sam u konfliktu sa njima zato što smatram da su najljubomorniji, suejtni, pokvareni i sve najgore -rekao je Anđelo.
Odma ću da ga demantujem, ti nemaš argumente zašto je neko loš, zato što sam rekla da je to fejk veza i da si ušao sa Anitom u vezu zbog priče -rekla je Bojana.
Ja ću odma da kažem da je Malivuk optužila mene i Terzu da širimo šugu ovde po rijalitiju, zamoliću ih da ne iznose neke stvari -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sama pitala Đedovića da li je ovo šuga, ne možeš onda da govoriš da Malivuk to širi -rekla je Ivana.
Je*em li ti majku tu narkomansku, ja ne pitam tebe da li si narkomanka i šta koristiš od supstanci -rekao je Terza Malivuk.
Terza i ja smo se posvađali zbog pesme i ja sam samo prišla Anđelu, oni tad nisu bili u odnosu tako da ne mogu da me provociraju na osnovu toga. Ja sam samo koristila bilo koga da napravim ljubomornim terzu jer mi je stiglo pitanje o Anđelu, ja ovde da se dokazujem nekome da li mi se sviđa nikad neću, ja imam svog dečka i sa njim sam u super odnosu, niko nas neće poremetiti -rekla je Milica.
Ja mislim da si ti devojko zaljubljena u mene, pa zbog toga skačeš jer znaš da nikada nećeš moći da me imaš -rekao je Anđelo
Ja ću vas ovde da provociraš, ja ne podnosim nikoga jer je ona mene udarila u bradu više puta, skroz je perfidna i lažljiva.Cela njihova veza je fejk, totalno su mi odvratni i i nebitni i ne mogu sa njima da se bakćem ovde -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.