AKTUELNO

Haos za kraj!

Sledeće pitanje bilo je za Milicu Veličković.

Milice, da li misliš da Anitu ili bilo koga može da boli tvoj uličarski vokabular - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam tu mogućnost da mogu da psujem i ne psujem, da se izražavam kako ja hoću. Govorim o tome da nju kada je trebalo da je vređam, vređala sam je i govorila uvrede. Dete joj nisam uvredila, majku jesam kada je ona moju - rekla je Milica.
Zašto lažeš da Anđelo nije tvoj tip momka, kada je tvoj bivši košarkaš isti on?! Tvoja mama je okačila sliku tog momka i rekla da je pljunuti Anđelo - glasilo je pitanje.
Ja ne znam šta je sa njom, rekla sam joj da se ne oglašava. Nije za ovaj odnos, ona mene sada kanali s ovime. Ne znam šta se dečko ljuti kada kažem da nije moj tip - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla si normalno da kažeš da podseća tvoj bivši dečko na Anđela, a poenta je da njena mama nju demantovala slikama. Poenta svega ovoga je laž, a ne ko na koga liči - rekao je Anđelo.
Terza i ja smo se posvađali za stolom, kada je bila tema oko "Elitovizije", bio je haos. Ja sam plakala tada i onda sam došla da kažem Anđelu da nastupamo zajedno. Njih boli to što kriju jedno od drugog - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, ja kapiram da je to sve normalno, ali ja govorim da nije u trenutku svađe traženo, nego posle toga da idemo na sledeću - rekao je Anđelo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.