AKTUELNO

Haos!

Sledeće pitanje bilo je Jovanu Tomić Matoru.

Da li stvarno misliš da te Lepi Mića mrzi, on od letos vaš odnos ne - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića ima netrpeljivost prema meni, smatram da je došao trenutak da ne treba da hendlujemo. Ne mislim na pranje od dela, nego od nekih drugih stvari - rekla je Matora.
Da li misliš da ti je Bojana veći prijatelj od porodice - glasilo je pitanje.
Ne mogu da uporedim porodicu i ljubavni odnos - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ti je pitanje bilo postavljeno za "jagodicu bobicu", ti si se nasmejala - rekao je Đedović.
Sinoć je držala predavanje, jako mi je sve slično. Držala je Bojana predavanje u garderoberu Anđeli jer je kanali, pa joj je rekla da ne treba da govori. Sve ovo što izgovara Anđela, to su Bojanine reči - rekao je Lakić.
Bojana, ako ne možeš da podneseš pritisak, šta tražiš ovde?! Mi smo čuli tvoj razgovor i šta si govorila kada si se kupala. Porodica se nje odrekla - rekla je Slađa.
Kada ja komentarišem njega, to je sve napad, a kada svi skaču na mene i Anđelu, onda to nije napad - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar i ti ideš stopama ostalih i praviš spletke iza Bojaninih leđa, rekla si da čeka da se posvađaju Anđela i ona - glasilo je pitanje.
Da, ja sam rekla da mi je nesigurno što je Bojana išla sa njom u izolaciju. Ona bi pala pod Munjin pritisak, ona je nestabilna u tom smislu. Ja nemam ništa protiv njihove veze, ali Bojana zna moje mišljenje o Anđeli - rekla je Milica.
Bojanino ponašanje sam počeo da poštujem kada je ona priznala da Bojana nju ništa ne tera. Ovo što se tiče pitanja, to je bio razgovor mene i Milice, bilo je transparentno. Stojim pri tome - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.