AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru.

Zatražila si razvod braka, pravila si žrtvu od sebe, pa ti nije bilo dosta i uzela si svu šminku. Druge partnerke su te fizičke varale pa si im oprostila. A sada kada je Anita ušla u vezu sa Anđelom, ona ti ne odgovara, iako si je ostavila 33 dana pre ulaska Anđela u Elitu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko me nije povredio, zgazio i ponizio kao Anita. Jesam praštala neke stvari koje se ne praštaju, ali sam od Anite imala sto odsto poverenja. Ja sam mislila da me Anita voli kao niko nikada i stalno sam pričala da me voli više nego ja nju. Zbog mojih reakcija. Iz mene ta prva reakcija izbije - rekla je Matora.
Koga briga?! Krajnje je nevažan taj potpis jer taj brak ne važi u Srbiji. Ja sam njihovu vezu podržala.Ovu ovde treba use**vati jer je glupa kao noć. Kao da je bitno da li si potpisao, to je ta papirčina u ime naroda - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa Milenom. S Matorom dosta pričam na ovu temu, rekla sam joj da ne treba, međutim, to je jače od nje...Sto puta sam joj rekla da ne reaguje ovako, međutim, ona je svojeglava, što nekako i razumem. Povređena je. Ako ona ustane i kaže: "Nemam komentar", a onda sedi i neko prokomentariše, ona ružnim stavom komentariše - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ubeđuje da kaže ona da kaže da li je slagala ona ili nije...Ja sam je ranije razumeo, ali te sada ne razumem - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.