AKTUELNO

Imala šta da kaže!

Lepi Mića je otkrio što MAtoroj nije izjavio saučešće, te je došlo do MAtoronog izlaganja o Aniti i Anđelu.

Ja ovde ne menjam svoj stav, imam svoju priču. Matora se vratila ja sam je pitao da li je sve u redu, ona mi nije odogovorila, i to je to. Za mene je brak, brak muškarca i žene, drugo me ne zanima - rekao je Mića.
Na mene niko nije imao nikakav utica što se tiče Anite, ona je kleknula pored mene i ja nisam htela da je gledam u oči. Kako da gledam ljude u oći ko je uzeo moje prezime, pa mi uradio to. Ja sam imala strah da je pogledam u oči. Ona je mene svaki put lagala kada se klela u Alekseja. Saučešće kao saučešće od nje mi ništa nije značilo. Anđelo mi je prišao, bilo je svega, ali ok, hvala. Sada ja moram da kažem da se ja nikada ne bih konstatovala. Anita mene poznaje jako drobo. Meni nije normalno da dođe moja još uvek žena sa dečkom kod mene da me teše. Gledala sam je sada, ona se namešta na ogledalu, ona ima cilj, nju boli uvo za sve. Što se tiče MUnjeza istina je na pola. Ona je mene lagala u svim momentima. Meni je šok, ali proći će me kad tada, ja Aniti ne verujem ništa - rekla je Matora, pa se osvrenula sa Lepog Mići:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Šan rekao da Gačić podržava Anitu, ali da razume i mene. Mića je to čuo i lupio rukom od sto, jer mu to smeta. Slađa mi je rekla isto. Sara i Stefani su mi rekla da moraju da me kanale zbog Miće. Ja Luku MAjčicu ne mrzim. Mića ima stav ali on kada brani nekha koga. Moram da kažem, meni mnogo toga smeta, pogovorov sa Anitom koja stalno prića nešto novo - dodala je Matora.
Ja nisam rekao za Anitu ništa, ja sam objašnjavao samo a ona je donosila odluku. Vi nju optužujete, ja nemam ništa sa tim - rekoa je Anđelo.
Anita je takva devojka koja je ispričala sve, za moje prijatelje. Oni pričaju na spavanju o meni, To je moje mišljenje. Ne možete da me ubedite da ne oričate jer je to priča, takođe ne može niko da me ubedi da to ne rade. On mogu da pričaju bilo šta, Anita sve koristi protiv mene, ona dodlazi da intervju i govori kako sam ja iskompleksitana pa mi kao izjavljuje saučešće - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.