AKTUELNO

Žustro!

U toku je emisija koju vodi Darko Tanasijević. Danas će staviti učesnike na zanimljiv izazov. Šta bi učesnici poručili svojim porodicama, saznaćemo tako što će otići kod Džastina Bibera i poručiti jednoj bitnoj osobi ono što žele da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštovanje, pozdravila bih svoju porodicu Takija, mamu, Lea, Makija i sve ljude koji me podržavaju. Obratiću se Takiju, verujem da si ponosan na mene u ovoj sezoni, ja sam dobro psihički, shvatila sam da sam normalna osoba i ponosna sam na sebe, s obzirom na to da sam pokazala svoju pravu stranu i volela bih da ovakva ostanem -rekla je Maja.
Pozdraviću moju majku, volim te najviše, budi jaka, sve ovo ću izdržati, tvoji saveti mi prolaze kroz glavu, jedva čekam da te zagrlim, ne skidaj osmeh sa lica, budi moja lavica, pravi si borac i ponosim se tobom. Mnogo te volim mama -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdrav za moju porodicu, mojoj mami želim da kažem da se ne oglašava više, ja sam punoletna, imam pravo na svoj izbor, nikad ništa loše nisam rekla za vas, jedino što sam pričala za ujaka, sve se desilo spontano, ja bih e zamolila da me ne praviš patološkim lažovom, prihvati nekako moj izbor, da sam se zaljubila. Bojana nije nasilnica, tako da nemojte da pričate loše o njoj -rekla je Anđela.
Ja ću da se obratim porodici Šparavalo, da ne lažu više, bićete demantovani i tuženi i nemojte više da izvrćete istinu vaše ćerke i da je blamirate -rekla je Bojana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.