AKTUELNO

Miljana Kulić i Darjan Radomirović se već nekoliko dana ne razdvajaju - često razgovaraju, razmenjuju prve nežnosti i uživaju u vremenu koje provode zajedno, zbog čega mnogi misle da su se među njima javile prve simpatije.

Miljana je noćas Darjanu priznala da joj je numerološkinja predvidela da će se zaljubiti u ugostitelja, a budući da se on tim poslom bavio, izgleda da je bila u pravu. Tim povodom pozvali smo Bahriju, Darjanovu majku, koja podržava sve sinovljeve odluke.

Foto: TV Pink Printscreen

On ume i voli da se druži. Ako je to zbilja tako, ja na to ništa nemam posebno da kažem, jer se ja nikada nisam mešala u njegov izbor. Valjala mu devojka, ne valjala, bila dobra, ne bila, uvek sam pričala:"Ja nisam rodila debila nego momčinu", a šta god da uradi, molim lepo - kaže Bahrija, koju smo pitali da li bi prihvatila Miljanu Kulić za potencijalnu snajku.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sve što on odabere ja prihvatam uvek. Baš mi je slatko što se cmaču u obraz, ja znam, kada je držao jedan klub u Pančevu, po 200 devojaka dođe, poljubi ga i opet, kad krenu kući. To meni ništa nije novo, on je oduvek omiljen, mio...

O Miljani, kaže, misli sve najlepše, za razliku od Sneže Kušadasi, bivše snaje.

Nećemo unapred da kvarimo ništa, polako. Miljana mi je ljubimica, simpatična je. Jako je vredna, pedantna, sposobna, inteligentna... Ako pokažu emocije, molim lepo. Nikada, pa ni sada, sinu se nisam mešala u emotivne izbore

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.