AKTUELNO

Haos za haosom!

Gledaoci su imali prilike, kao i učesnici među sobom, da glasaju putem Pink.rs ankete za najveće izdajice u Beloj kući, a voditelj Milan Milošević saopštio je da se na prvom mestu našla Anđela Šparavalo, te je tako dao reč Slađi Poršelini.

Ja sam navela Anđelu iako mi je krivo što je ona zadnjih par nedelja pokupila najgore moguće epitete. Pogledajte kako ona sada izgleda, ja uopšte nisam srećna zbog toga. Ne mislim da je izdala Bojanu, ja sam rekla da je izdala svoju porodicu. Ona je meni na roze garnituri sve rekla što se mene tiče, neka laže i maže Bojanu, neka govori da sam najgora i neka govori njene reči. Ako su gledaoci čuli ono od sinoć za Helenu, znači da je izdala tu i Bojanu. Ja nisam izdana od strane Anđele, sve što radim, radim srcem - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Se*e mi se, ne mogu da slušam...Ja mislim da je zbog odnosa sa ovom kadrušom, što me je prodala zbog ove osobe koja joj ne želi dobro, kojoj si morao da kažeš da ode u pab za njom da bi pokazao kako se prijatelji ponašaju. Nisi prijatelj, nikada joj nećeš biti i ti nikome nisi prijatelj - rekla je Bojana.
Ja ću do kraja ovo da teram, ovo, to, ja sam tvoje ogledalo, skidam ti masku devojčico mala - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš Anđela, otkud ti na prvom mestu - pitao je Milan.
Mislim da sam na anketi jer kada su bili moji roditelji, nisam pričala iskreno sa njima i kako stoje stvari. Izdala sam i jednu i drugu stranu, jer nisam rekla da sam se zaljubila, bila sam u šoku kada su mi pomenuli baku i Đoleta. Mene niko ne tera ni na šta, ona nije nikakva nasilnica...Krivo mi je zbog nekih stvari, izdala sam Bojanu jer sam pričala s nekim osobama s kojima nisam trebala dok je ona bila u zatvoru, to se naravno neće ponoviti - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.