AKTUELNO

Ori se sve!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Miljani Kulić kako bi završila svoje izlaganje koje je prekinula zbog pauze za reklame.

Što se tiče Aneli, smatram da Janjuš nije emotivno nestabilan poput mene, da je čovek s iskustvom, emotivno je skrhan. Emocije su sa njegove strane vidiljive, ništa ne folira, za razliku od prethodnih odnosa i rekao je: "Druga osoba koju sam voleo u životu", ne dao Bog da odlepi. Ako je on srećan, ja sam sto puta srećnija - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, zanima me da kažeš ko su ti ljudi koji su se krstili kada si rekla da si se pomirila - pitao je Milan.
Ne, nije to moja rečenica. Nemam pojma, šaputali su nešto, Uroš je pala**dio, pričao da ćemo da ga oduvamo - rekla je Aneli.
Ne menjam svoje mišljenje. Nas dve smo se zbližile kada je Janjuš otišao i to nas je najviše zbližilo. Ona ima neke emocije prema njemu, meni je drago što su se pomirili ja to podržavam. Mislim da ne treba ljude gaziti tamo gde emocije ima. To se vidi od samog starta od kako su ušli u priču. Nek im Bog da sreću i pameti. Ja mislim da jeste folirant, ne kažem za odnos sa Janjušem. Nisam čula bilo kakvu priču - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tolika krila dobiješ kada se s Janjušem pomiriš, kuma je pokazala svoju veličinu i koliki je čovek - rekla je Miljana.
Na šta da kažem: "Hvala"?! Neću nikome to da govorim - rekla je Aneli.
Drago mi je zbog njih dvoje, ne treba da ima Janjuš rezervu zbog ljubavi. Oni su najmanje podobni da pričaju o ovome - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno si najveći poltron ovde, ti si joj sedeo na kičmi od provog dana - rekla je Kačavenda.
Kad mi je ljiga dao 3.000 rekla sam mu da produži dalje. On je pi**etina smrdljiva! Pobratim (Sloba) je upao u depresiju posle hotela, nije ispunio njegova očekivanja - rekla je Miljana.
Mislim da si Aneli kod Milene pogrešila, ali kada gledaš posle celog izlaganja gde je pokušavala da joj objasni da ona ne zna da se izrazi. Sada kada slušam komentare, slušaću sve, pola će da kaže da tu ima, pola da nema ljubavi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.