AKTUELNO

Popljuvale se!

Maja i Aneli ušli u žestok sukob, padaju prozivke.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva tema za večeras je pomirenje Aneli i Janjuša koje je bilo toliko emotivno, plakali su, oni se vole stvarno, ko god da sumnja u njih mislim da greše, svi se krstili što su se pomirili. Hoću da čujem Maju Marinković -rekao je Milan.
To nije ništa iznenadno, očekivao je, svako ko može da rezonuje emocije, svako ko vidi njihovu emociju znao je da će se pomiriti, meni to ne smeta. Sa Janjušem imam odličan odnos, od mene neće čuti ni jednu ružnu reč. Što se Aneli tiče mislim da je Janjuš stvarno voli, vidi se da realno priča. Moje mišljenje je da je emocija sa Janjuševe strane preovladala. Za nju mislim da je folirant, da nije iskrena, fejkira sve, ona voli pare, jurila je uvek bogataše, njoj treba priča za rijaliti. Ne može da bitiše sama u rijalitiju kao jedina, ona je glupa a kurvinjski namazana. Svašta je prošla u životu a ovde glumi žrtvu. Čovek je prešao preko raznih stvari, tako da je sigurno zaljubljen, a njoj treba zaštita pa je uz Janjuša dosta sigurnija. Ona ima tikove od korišćenja nedozvoljenih supstanci, rokalo se mnogo u mladosti. Ja nikome ovde nisam pretnja, tako da ja protiv njihove veze nemam ništa, ona je obični folirant, fanatik rijalitija. Ima toliko godina i majka je a povraća ovde po kući -odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim kao ti da lupam glavom i da razbijam prozor, za tebe sam izmislila svet. Ti si se ovde čerečila sa svima po kući u prethodnim sezonama, u toj sezoni gde je bio Čorba si se čerečila sa njih pet. Sujeta ti radi opasno, samo vređaš na osnovu fizičkog izgleda -rekla je Aneli.
Daj da te odvedem kod mog doktora, samo joj koferi fale da ode preko granice, žmiga na jedno oko, ona je po nekim kaldrmama doživela razne stvari -odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.