AKTUELNO

Dobar izbor!

Marija Malivuk napravila haos izborom potrčaka!

Foto: TV Pink Printscreen

Neka ustanu Boža Džons i Jelena Ilić. Neka ustane Ivan i Žana. Luka Majčica i Slađa takođe. Takođe Bora i Maja, Sneža i Dario, neka ustanu Pablo i Stefani. Pablo, Jovana sedite, Terziću, Majo isto. Sedi Božo i Jelena. Ići ćete na eci peci pec. Potrči su Ivan i Žana. Oni se znaju godinama, neka gleda šta nikad nije imao u životu ovaj šibicar, moj cilj je da se on njoj izvini i da shvati da nikad neće moći da je ima a ne da priča laži -odbrusila je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

U svakom smislu mi se gadi ovaj čovek, ne gledam ga i ne doživljavam kao čoveka, ako bude bio korektan biće okej u izolaciji, ako ne teraćemo se. Mi smo ovde zaštićeni kao beli medvedi, ja bih njega volela da vidim koji se sito izvređao svega da li će smeti tako da mafija napolju. On misli da će mene da degradira ova seljačina šibicarska. Ljakse bio, ljakse ostao. Kao i njegova žena koja baca glupe fore, oni mene ne mogu da pogode ovakvih gnusnim lažima koje iznose -rekla je Žana.
Ja nisam nešto zanimljiv za izolaciju, ja odem i prespavam, to je to. Ja se njoj neću izvininjavati, ovoj budaletini nikada, ona se saplitala o kur*eve i to najveće. -dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.