AKTUELNO

Padaju teške reči!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On će pokušati da skine sve maske učesnicima i da raskrinka sve priče koje su intrigirale javnost u prethodnom periodu.

Pola kuće se ostrvilo na Mariju Malivuk zbog podele budžeta, Jelena i Jovana je časte uvredama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne spominjem ničije dete jer ga i ja imam i ne bi bilo okej da radim to. Ja sam se Miljani izvinila što sam joj rekla da ću podržati oduzimanje deteta -rekla je Anita.
Pa ti si sama svoje dete vređala ženo božija, šta apričaš. Anitu jako boli što je jednog dana mene postavila za potrčka, pa je mislila da ću se izje*ati sa mojim bivšim, pa je on otišao na kapiju. Ja sam ovde moralnija od nje sigurno, ovde se pokazalo dečko ušao i izašao napolje, ništa se nije desilo. Ona je prevarila Matoru i još mnoge, boli je što sam sa mojim dečkom od prvog dana, Anita us*ravaš se sama sebi u život. Ona možda misli da će postati voditelj sa svojim izražavanjem
Milica meni nikad nije stavila sumnju da će da me vara, ona je meni verna, šta god da je radila napolju meni je ona verna i to je jedino bitno -rekao je Terza.
Ona za bolje i nije od aftera, videćemo do kad će ti biti verna, dok bude mogla da glumi - rekla je Anita

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je kod mene pljuvala sve ovde što im je dala velike budžete. Ja nju nisam poljubila zbog budžeta, ona i ja smo dobre. Ja sam znala da ću dobiti tri hiljade, čim me je prošle nedelje nominovala. Nisam ja tebe nominovala nego ti mene, to govori kakav si čovek - rekla je Jovana.
Nominovala sam te jer si dr*lja koja olajava svoje kolege, odmah da si mi vratila stvari, ajde, je*ao te Munja ovde tri puta zaredom svako veče -rekla je Malivuk.
O ovoj spodobi imam da kažem samo da je kleptomanka, počela je da me vređa, svašta mi je izgovorila, takve morbidnosti. Za sve koji je brane treba da čuju šta ona izgovara, kakve su majke u grobu, kakav je meni polni organ da ne mogu da dobijem dete, ona je nakaza moralna i fizička - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.