AKTUELNO

Grmi, seva, tenzija sve veća!

Upravo je počela emisija ''Izbor potrčka''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Bojani Pavlović kako bi prokomentarisala podelu budžeta ovonedeljnog vođe Marije Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Marijina podela budžeta veći blam nego Lakićeva. Nije govorila o svom odnosu sa ljudima ovde - rekla je Bojana.
Kako nije rekla? - upitao je voditelj.
Nije rekla. Išla je i vređala od osobe do osobe. Ja sam je napušila ku*cem. Završila sam sa njom kako treba. Nisam joj dala da priča, psuje i ostalo. Ugasila sam je za tri sekunde - kazala je Bojana.
Marija je danas briljirala. Ona je izvukla najgore iz ljudi svojom podelom. Budžet mi ništa ne znači. Da li će mi neko dati veliki ili mali budžet, mene to ne zanima - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazala si sujetu. Bila si besna jer te Helena nije postavila za vođu, pa kad ti je Marija dala veliki budžet, spustila si loptu - kazala je Bojana.
Ja sam pokazala da nemam komplekse. Ne bih da se dokazujem ovde Bojani da li sam nešto ili ne. Isfrustrirana si i nesrećna - kazala je Miljana.
Miljana, ti prva dolaziš ovde i ''pušiš ku*ac'' ' da ti učine nešto. Ulizuješ se svima ovde - kazao je Terza.
Ništa ja ne radim zbog neke koristi. Zna se ko sam ja. Ovaj Boža se meša u sve, Bebica i ostali što me ne vole. Marija je odlično podelila budžet. Svako je svakom rekao ono što misli. Marija, samo tako nastavi. Pojedinci bi zbog para prodali sve svoje. Klošari jedni, sve rade zbog para - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.