AKTUELNO

Ne prestaje!

U toku je podela budžeta. Naredni budžet bio je za

Anđelo moj brat sa Zvezdare. Baš te gledam kao brata, i gledaću da te ispoštujem, Da nikada ne pokvarimo taj odnos. Zavolela sam te takvog kakav jesi, i znam da ćemo se dugo družiti. Ti imaš osećaj za ljude koje voliš, dobar si momak, a imaš sjajne kodekse. Znam da si se iskreno zaljubio u Anitu, brati si mi - rekla je Marija.
Isto je sve, i bez reči ti pokazujem - rekla je Anđelo,

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki za Miljanu Kulić. Ona jeste dobra čovek, požrtvovana majka, ovde si zbog svog deteta. Ovde je mnogo teško , a skidam ti kapu zbog ljudi koji su došli preko tebe a onda te ponižavaju, milsim na Zolu i Marinkovića. Budi dobar čovek i dobra majaka. Nisi ti loša. Shvati ko si, i ne dozvili da te iko ubedi ko si - rekla je Miljana.
Ja moram da kažem da se Ivan nikada nijue kačio na moju grbaču, meni je teško kada ga neko vređa jer je on otac mog deteta: On jeste grešio, ali se i promenio. Ja sam hranila skraćenog i Zolu. Smeta mi što vređaš mnoigo i mešaš se ljudim u izlaganja. - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Blinda ja volim da ti dam pare, nikada se nismo svašale. Sjajna si osoba, ti i ja smo uvek bili prijatleji iako se družimo sa različim osobama. Nikada me nisi izadala, uvek si bila uz mene, evo ti 5000 dinara - dodala je Marija za Slađu,
Ja ću vam je*aoti sve po spisku. D*olje - govorila je Marija

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.