AKTUELNO

Počeli žestoko!

Upravo je počela podela budžeta Marije Malivuk. Prvi budžet koji je Marija dala bio je za Lepog Miću.

To je čovek kojeg ja mnogo volim, a najviše nerviram. On je uvek uz mene, govori mi da treba da se smirim, mnogi mislie da me brani, jeste tako, ali on više štiti vas od mene, a ne mene od vas. Volim ga kao da mi je krv - rekla je Marija, pa je najavila malu budžet za Slađu Bošković
Mali budžet za Boškovićevu. Ona je dva puta bila omiljana drugarica, ljudima kojima nije bila drug. Ja ne bih volela da budem omiljena iz tih razloga. Uvlačiš se ljudima u du*e. Manuel ti je otišao, nećeš ovde prevariti muža - rekla je Marija.
Ma popuši mi ku*ac bolesnice bolesna. Platićeš mi sve uvrede kada izađeš - dodala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Danku, dala bih ti srednji, ali si upala u loše društvo. Uvatila si se Slađe, ona ti daja cigaru na kašičicu. Pristaješ na to da neko izdrkava ku*ac na tebi, sve greške se plaćaju- rekla je Marija.
Sram te bilo, psuješ decu, vređaš ih - rekla je Slađa.
Stefani, ja mislim da bi ti bila vođa i da si ti omiljena Helenina osoba. Ona je mnogo mlada, pola je, još je zaljubljena, treba joj odmor. Smeta ju joj mnoge stvari, ja te volim kao da sam te rodila, umeš da budeš bezobrazna, ali ove nedelje ćeš da kidaš. - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.