AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon što je odgledan prilog u kom se jasno mogao videti odnos Uroša Stanića, Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Mionom Jovanović.

Šta to radiš Nenadu - pitao je Darko.
Ja ništa ne radim, tvrdim da ne radim ništa, ne znam zašto je on takav. Ne osećam neku grižu savesti, ta njegova reakcija ni na šta, gledam u njega i počne da me nervira - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od zamerki na tvoj račun je da si hladna i da nikada ne priznaješ svoje greške i nekako si otresita i brecaš se - rekao je Darko.
S obzirom na to da znam da sam ispravna i da ništa ne radim namerno, previše vodim računa. Opterećuje me kada mi neko napravi scenu i haos jer ja znam da neko pravi haos. Ako neko vodi računa, vodim ja i on takođe. Tako da ne znam šta je naš problem. On je ubeđen da mu iz inata radim neke stvari - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si mu da ti je ponašanje njegovo skandalozno, da je psihopata i da treba da se leči - rekao je Darko.
Ne mislim da je psihopata, ali mu jeste ponašanje skandalozno. Nebulozne su mi njegove reakcije. Ne znam da li on može to nekako da promeni. Danas kada je nastala ta situacija, ništa se nije desilo, on je meni izvukao jastuk - rekla je Miona.
Maja i sukobi koje imati sa njom, kako komentarišeš njene tvrdnje da su mirne poput tebe najgora sorta - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona samo zna da blati, ništa konkretno ona nije rekla. Da se vratim na "Zadrugu 3", ja bih je pokopala. Koliko izmišlja, petlja i laže...Ona je moj fan! - rekla je Miona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.