AKTUELNO

Šokiran!

Posle odgledanog priloga u kom se videla jedna u nizu drama Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, u Šiša baru voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Markom Đedovićem.

Aneli i Janjuš, koja su najnovija dešavanja - pitao je Darko.
Sada mi je prišla Aneli, pomirili su se, sada su zvanično u vezi. Isplakali su se, sve vreme je plakao, pričao da je voli. Ja sam već dva tri dana, posredujem u toj komunikaciju jer sam video da je Janjušu sve gore i gore. Ne zna se šta je gore da li kada je Miljana napadne ili Mića kada je brani. Rekao mi je da ga je iznervirala rečenica: "Pitala je mamu za Alena da bi njega isprovocirala da je on sa ženom"...To vezano za Munju, pa šetnja s Munjom, ona devojka nije normalno. Kako ona razgovara sa mnom i kako za stolom?! Ona sa mnom priča normalno. Samo da ona ne bude kriva, umesto da kaže: "Kriva sam, a u pi**u materinu" - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i Maja su dobri, druže se, na koji način će uticati njeno pomirenje sa Aneli - pitao je Darko.
Ostaće na: "Ćao, ćao, zdravo, zdravo", ali sam Aneli rekao da od tog posla nema ništa, jer da je trebalo, desilo bi se prošle godine. Maja je ispala maksimalno korektna, za Maju znamo koga voli. Oni su se nekada jako voleli, dogodile su se stvari preko kojih se nikada neće preći - rekao je Marko.
Danas ti se Ša žalio i ponovo: "Vi ne vidite šta ona meni radi i priča" - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu normalni ni jedno, a ni drugo. Njegove reakcije su stravične, ali ga ona je*e na sitno i ne vadi. Ja nemam šta da mu kažem, ne možeš ga promeniti. Njemu se ne usuđujem da mu kažem nešto, ja njoj kažem: "Je**te, kao upravnica logora izgledaš", stalno neka namrštena faca - rekao je Đedović.
Koliko su ti zanimljive Bojana i Anđela Šparavalo - pitao je Darko.
Ja ne znam šta je ovo, ja ne znam da li se ti sprdaš ili se oni sprdaju. Ti da dovedeš nekoga ko nije gledao rijaliti...Nemoguće mi je da je žena sve to izmislila. To je sačuvaj me Bože, ne znam da li ima neko da se bavi ovime. Nije isto gledati i učestvovati sa ovim ludacima. Da l je deda stvarno šlogiran ili nije?! Da li je ujak polivao dedu čorbom, da li ima tetku u Sarajevu ili nema?! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.