AKTUELNO

Ona je njen favorit!

U studiju televizije Pink gosti Dušice Jakovljević večeras su prijatelji zadrugara, a pored njih i gledaoci imaju prilike da se jave i iznesu svoje mišljenje o svemu što se dešava u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Jedna gledateljka iz Zrenjanina ispričala je mnogo toga što zna o Kiji Kockar i pružila joj podršku.

Ova gledateljka je otkrila da poznaje Kiju preko rođaka i da je veoma dobra osoba:

Ja sam na Kijinoj strani. Videla sam ih samo jednom i ne znam ih lično, na jednoj svadbi sam ih videla. Ali, mislim da posle tako velike ljubavi i pet godina zajedničkog života, Kija je doživela to što je doživela, ali nije mogao Sloba da se zaljubi posle nedelju dana tako sa Lunom da bude. Može se zaključiti da kod Lune to traje odranije, jer je rekla da ga je videla, da su se u karantinu zbližili, zato mi je čudno da se on toliko zaljubio, da je sve druge otkačio oko sebe. Ne odobravam njegovoj majci šta priča, a Kija mislim da jeste žrtva u njihovoj vezi, ona je kuma od moga devera unuci i znam da je mnogo radila i čula sam mnogo stvari o njoj, ona je veselo i drago stvorenje. Žao mi je jako Kije i žao mi je što se ovo desilo sa Filipom - ispričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se osvrnula i na Filipov odnos sa Kijom i iznela svoje mišljenje o svemu tome:

Ja mislim da je to prvo krenulo od Filipa i da je on pričao zadrugarima da mu se ona sviđa i da mu prija njeno društvo, eto, odabrao ju je i za omiljenu... Redovno vas gledam i bila je žestoka svađa u kojoj su ona i Sloba vikali jedno na drugo. Ona je bila toliko povređena i Filip joj se našao tu. Naravno i ako se nešto desilo, desilo se samo zato što je ona bila ranjena i osetljiva, on ju je dečko tešio i ako se nešto desilo bilo je nenamerno. Ako se desilo, to joj nije trebalo. Nisam toliko pristrasna da samo nju branim, a Slobu ne - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRAVILA SU TU DA SE KRŠE! Veliki šef ZAPRETIO KAZNOM, zadrugari nisu mogli da se SASTAVE! (VIDEO)

Šta je još verna gledateljka iz Zrenjanina imala da kaže pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'