AKTUELNO

Iskazali svoj stav!

U toku je emisija ''Nominacije''.Vodteljka Ivana Šopić dala je reč Nemanji Gačiću kako bi nominovao između Anđele Šparavalo i Danijela Dujkovića Munjeza. 

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela i ja smo dobri. Munja je uverk bio tu za mene, ali i ja za njega. Nemam šta da mu zamerim. Šaljem Anđelu - istakao je Gačić.
S Anđelom nemam neki preteran kontakt, ali imam da joj kažem da će te ljudi za koje misliš da su ti bliski zapravo tu da te gurnu u blato. Porodica je ipak svetinja, njih ne može da zameni. Munja je dobar čoivek, jako voli žene i merka ih kako stigne. Šaljem Anđelu - rekao je Aleksa.
Meni su Anđela i Bojana par kao svaki drugi. Da li se Anđeli trenutno dopada žena, a inače muškarci, to se mene ne tiče. Imate veliku mržnju prema istopolnim parovima, zato govorite mnoge stvari. Munja je dobar momak, bila mi je simpatična veza sa Stefani, kako je došlo do svega sa Aneli, ja stvarno ne znam. Ostavljam Munjeza, nominujem Anđelu - rekla je Jelena.
I da je ispao najveći ološ prema meni, za mene je bio najbolji, to je bio moj izbor. Dovoljno od mene. Anđela jeste lažov, ali treba da poradi na sebi. Šaljem Munju, ostavljam Anđelu - kazala je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Munja je jako dobar rijaliti igrač, ali nije dobro sve što radi. Voli da zagrli ženu, da je poljubi. Zna kad šta treba da uradi. Što se tiče Anđele, ja sam isljučio mozak kada je ona u pitanju, jer mi nije jasno šta radi. Možda se ona zaljubila u Bojanu, ali nikako ne sme da zapostavi svoju porodicu. Jako je mlada, život je tek pred njom. Nominujem Anđelu - rekao je Samir.
Anđela se izblamirala. Munja i ja smo imali najveće sukobe, ali smo spustili loptu.Nominujem Anđelu - kazao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.