AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Nominacije''.Vodteljka Ivana Šopić dala je reč Snežani Jovičić kako bi nominovao između Anđele Šparavalo i Danijela Dujkovića Munjeza. 

Foto: TV Pink Printscreen

Munja i ja smo bili jako dobri. On je bio u šemi sa osobom, koja mi je jako bliska. Imala sam lepo mišljenje o njemu. Kad sam neke stvari izrekla, krenuo je da se svađa sa mnom. On zna da ja govorim istinu. Njegovu emociju sam videla kad je došla njegova sestričina, to je pokazatelj kakva je on. Jedina devojka koja mu se iskreno dopada je Lejdi Di. Kakav odnos ima sa Janjušem ja ne znam, ali ne može niko da mi kaže da Aneli nije osetila na koji način je posmatra Munja. Ne dopada mi se njegov stav prema Vivien, Urošu i meni. Što se teče Anđele, ona je kleptomanka i manipulator. Verujem njenoj porodici, a ne njoj. Šaljem Anđelu - kazala je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, nemoj više da ponižavaš svoju porodicu, oni su ti najvažniji. Milena ti je najbolje sve objasnila. Što se tiče Munje, on je moj najbolji prijatelj. Ima šta da kaže ovde, mislim da će tek pokazati šta ima i kakav je čovek. Ostavljam Munju, šaljem Anđelu - rekao je Terza.
Kad Bojana nije bila prisutna, ti si razgovarala sa Slađom, a ona nije insistirala na tome. Kada si pričala sa Munjom, Bojana takođe nije bila tu. Ti si pokazala da Bojanu ne poštuješ. Nije Slađa ta koja trči za tobom kako bi pričale. Smatram da nisi iskrena prema njoj, dok je većina Bojau okrivila da je negativac, ja sam je podržala, jer saam bila ubeđena da je ona iskrena. Sad je sve jasnije da si ti ta koja manipuliše. Ne dopada mi se tvoje trenutno učešće Što se tiče Munje, jedino sa njim sam imala neku bližu komunikaciju, prijao mi je na samom početku. Nije mi se dopalo jer je Miljanu probudio kada sam ja imala zadatak sa Zolom. Naš odnos je nalik mački i mišu. On je od samog starta tu za mene. Dobar je čovek, za mene je uvek bio tu. Sačuvaću njega, ostaviću Anđelu - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.