AKTUELNO

Iskreno do koske!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Munjeza i Anđele Šparavalo, kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.

Sledeći na redu da nominuje je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam od Milene ovakvu reakciju, apsolutno znam kakvo mišljenje ima o meni. Da li sam ja lagala to ću ja da dokažem, da li je istina ili nije. Sa porodicom ću pokušati da izgladim odnos pa ćemo videti na dalje. Neke stvari koje je ona rekla nisu uopšte istinite -rekla je Anđela.
Ti si manipulativno postupila prema roditeljima, rekla si neka bude da je tako a vrlo dobro znaš da su oni u pravu. Upali mozak i seti se da imaš nekoga napolju, znaš šta radiš -rekla je Kačavenda

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Munje tiče nisam se družio sa njim, neka osnovna komunikacija. Ne treba da se meša tamo gde mu nije mesto, nije on tu u potpunosti kriv ali ako znaš da ima nekog neko to ti nije potrebno. Zanimljiv si na nekim drugim poljima tako da se bavi time. Što se tiče Anđele. sama sebi pravi grešku, ona je meni nedefinisani karakter i ličnost, jako loš razvoj. Ne bih imao pohvalu za nju, samo neka radi šta hoće, poslaću Anđelu ostaviću njega -rekao je Mensur.
Munja i ja smo od početka bili u komunikaciji, on se mešao u moj odnos sa terzom. On je dosta toga radio zbog rijaltiija, kao što radi i sa Aneli. Ima on dosta dobrih kvaliteta i smatram ga dobrom osobom. Samo mu ne trebaju te fejk priče zbog kadra. On zna da bude dosta pogan i često čačka prvi. Munju ostavljam, Anđela mi je jako samoživa, ogrešila se zbog roditelja, mislim da je bipolarna. Šaljem Anđelu, ostavljam Munju -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.