AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Nominacije''.Vodteljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić, kako bi nominovala između Anđele Šparavalo i Danijela Dujkovića Munjeza. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih da dužim. Šajem Munju, ostavljam Anđelu - rekla je Miljana.
Miljan je osoba s kojom se družim od samog početka, ali imam zamerke na njegov račun. Interesantan si sam po sebi, neke stvari ti nisu potrebne. Ne deluješ mi kao presretač je*ač. Ti si dečko koji želi drugu polovinu, a ove stvari koje si radio su znak da si se grdno za*ebao. Mislim da ti se Lejdi Di i dan danas dopada, ali si šarao i muljao, zbgo čega ti je krivo sad. Što se tiče priče odnosa sa Aneli, od tebe nisam to očekivala. Zaigrao si se, a najgore je ono što si Janjušu rekao. Janjuš to nije zaslužio. Ti si sam po sebi dovoljno kvalitetan, ne treba ti neka priča ovde, kako bi se istakao. Nemoj biti na nekom površnom nivou. Moraš da znaš kad je vreme da staneš. Rijaliti te nosi, to ti ne treba - istakla je Milena, a onda se osvrnula na Anđelu:

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, videla sam kako je tvoja majka s mukom pričala ovde o tvom odnosu sa Bojanom i ne znam kako nije izletela nakon svega što si rekla. Mislila sam da je tebe Bojana navukla na nešto, ali moram da priznam da sam pogrešila. Namagarčila si me. Nebuloza je to da si ti pored Bojane kako bi ona tebe branila. Na početku si mi bila jako simpatična, tada si govorila da želiš da budeš starleta kao Slađa. Ne mogu da verujem da si rekla da ti je želja da budeš starleta. Rekla si da igraš hiphop, a ti ne znaš da igraš, draga devojko. Pokreti su ti skandalozni, moraš da upišeš časove plesa, pa tek onda da kažeš da si hiphoperka. Moraš da kažeš da li te je više baka odgajala ili roditelji? - kazala je Milena.
Baka je više brinula o meni - rekla je Anđela.
E, dobro. Onda je taj neko morao da vidi da si ti devojko moraš da odeš da se lečiš. Ti si patološka lažovčina. Lagala si za Bojanu, lagala si za porodicu, lažeš sve. Sve što si govorila, ti si slagala. Nisi vredna, aljkava si. Lažeš i mažeš, niko tebe ne može da nešto da nagovori. Ja čvrsto verujem da si sve slagala što si rekla. Deluješ mi kao osoba koja nema pojma da će jednog dana napustiti rijaliti i suočiti se sa onim što si govorila. Znaš šta si pričala za članove svoje porodice. Svi su videli da si se upiškila tokom razgovora sa Anđelom. Pi*kiš samo ako voda isteče deset minuta, devojko, ti nisi dobro. Ako si spremna da nam dokažeš kako si ispravna, onda se opredeli za tu Bojanu, radi to što želiš. Imaš ozbiljnu devijaciju u ponašanju. Ne stojiš iza svojih postupaka. Manipulativna si u odnosu sa Bojanom. Niko ne može da mi kaže da si ti neka naivna devojčica. Janjuš misli da tvoji roditelji skrivaju nešto, pa govore da lažeš, a ja sam uverena da si ti ta koja izmišlja, petlja i mulja sve. Devojka nije dobro, ljudi, to se vidi i jasno je kao dan. Šaljem Anđelu - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.