AKTUELNO

Ništa mu nije jasno!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Munjeza i Anđele Šparavalo, kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.

Na redu da nominuje je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta se dešava sa Anđelom, ona je meni skuvala mozak , kad se udubljujem u njenu temu jasno mi je da mi ništa nije jasno. Meni su njene reakcije uvek bile zanimljive, ona je meni govorila da kad oseti da je Bojana muško onda se mazi sa njjom a kad ne oseti ne želi i tako neka zanimljiva razmišljanja. Bojana kaže da ovde svi lažu ali ne lažu svoje partnere. Ja nekad mislim da lažu njeni roditelji i onda ona ustane i kaže da je ona lažov i ako je slagala danas zašto neće slagati i sutra. Ne postoji ovde ništa logično, ispade da je ona slagala za celu porodicu. Prvo kaže da je stric narkoman a on ispade sportista, onda kaže da je deda šlogiran mama kaže da je zdrav kao dren. Ona se izgleda ovde lepo zaigrala, dobro vozi sve ljude. Prvo glumi patrijarhat a onda se na elitoviziji skida gola, onda sa Slađom oće da postane starleta. Na kraju će ispasti da je iskoristila Bojanu zarad promocije, pazite šta vam kažem -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Munjeza, mi smo u super odnosima, moram nešto da mu kažem. Situacije menjaju odnose, na primer da ti slomim nogu a do juče sam ti valjao naravno da će to da promeni odnos, to je normalna stvar. Ljudi se menjaju, kao i njihova razmišljanja. Što se tiče rijaltiija jako mi je zanimljiv samo se plašim da se ne zaigra, pa preigra. Terza i on se tako spuštaju i zaje*avaju ali to je sve prijateljska stvar. Imaš nedostatak karaktera kada su muško-ženski odnosi u pitanju -dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.