AKTUELNO

Ne može da je preboli!

Čim je Marija Ana Smiljanić kročila u impresivni grad nadomak Beograda i postala ravnopravni učesnik rijalitija Zadruga, Bane Čolak je odmah na nju bacio oko. On je provodio vreme sa njom, spremao joj da jede, pružao pažnju, iako je ona imala neraščišćene odnose sa Filipom Đukićem.

Foto: TvPink Printscreen

On je tražio od Marije Ane da mu kaže šta misli o njemu i da li će između njih moći da bude nešto više od prijateljstva, što je ona vešto izbegavala. Sinoć je došlo do pomirenja između Filipa Đukića i nje, što je Banetu očigledno teško palo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRAVE SPLETKE! Njih TROJE napraviće HAOS koji će se prepričavati! (VIDEO)

Svoju tugu Bane je pretočio u stihove koje je danas pročitao Mikiju Đuričiću i Ani Korać, koji su odmah rekli da je Marija Ana bila inspiracija za nju, ali on to nije želeo da prizna. Tekst pesme pročitajte u nastavku:

"Pogledom izazivaš, na zlo me teraš, fotkice zanosne, danima me leraš. Lukavo namamiš pa pustiš da čekam, gorim od želje jer tebe ja trebam, a ne dam. Tebe ja ne dam, drugi da te ima, blagim osmehom smešiš se svima. Ja ludim od besa, a ona se igra, sa mnom se zeza. Ona kaže 'Pazi šta pričaš, ne bismo smeli, ma nema onog ko me ne želi. Ja sam od svih tih klinki gora, postaću tvoja noćna mora. Da me kupiš nema tih para, nema ni ljubavi, nema ni žara. Izvini, mili, nisam kao one,  za mene spremaj milione'. Ona je samo bez obaveza veza, tigar u kavezu koji nije vezan. Ko igra se s njom odlazi u bezdan, tera me na zlo, zbog nje nisam trezan. Draga me čeka, traži da se vratim, sve će da oprosti, sve će da shvati. Ja ludim od želje, mira mi ne da, anđeo iz pakla na zlo me tera."

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'