AKTUELNO

Ko koga ovde laže!

Anđela iznela stvari zbog kojih je raskinula sa Bojanom, pa zaplakala zbog načina na koji je majka kanali.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom si sad odnosu sa Bojanom? Video sam da si razgovarala sa Slađom a do skoro ste bile na ratnoj nozi -rekao je Darko.
Jesam, Slađa me je posavetovala da ne maltretiram Bojanu i da je ne dovodim u crveno da se izrevoltira. Ja sam samo htela da saslušam Slađu jer nije uopšte ništa loše rekla. Mi nismo drugarice, ne pijemo kafu. Bojana nije bila tu kad sam ja bila sa Slađom, ja nisam znala da će da me savetuje, sama mi je prišla. Ništa mi devojka u tom trenutku nije rekla loše o Bojani. Bojana i ja više nismo u odnosu, trenutno smo raskinule, zato što se dosta pokvario odnos.
Zbog čega si slagala da ti je deda šlogiran? Takođe je majka rekla da si lagala i za vikendicu i da imaš imućnu tetku -pitao je Darko.
Jeste bio šlogiran, sad više nije. Ja ne znam zašto se moja majka oglašava, ovim postupcima je ona mene ukanalila sad. Ne znam zašto ona to radi, sad izmišlja stvari za svoju tetku i oca -odbrusila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi rekla kad bi te ujak hipotetički tužio? -pitao je Darko.
Pa neka tuži, on je mene odvojio od cele porodice. Ja neću više njih da spominjem, ispada da ja sve lažem -rekla je Anđela.
Ja nemam šta da kažem, dobro je što sam otišla u zatvor i što sam videla neke stvari sa Slađom, sve šta je radila. Napravila je ozbiljan kiks, još je pričala i sa Munjezom u kupatilu, izdala me je za sendvič i cigaru -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.