AKTUELNO

Kraj!

Teodora Delić progovorila o svom odnosu sa Bebicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, šta se to zbilo sa Bebicom i tobom? -pitao je Darko.
Definitivno se desio kraj, s obzirom na njegovo ponašanje to je završeno za sva vremena. Videla sam da on provocira Miljanu konstantno zato je i izbio taj sukob između nas, previše je impulsivan, ja to ne mogu da trpim. On je rekao da se otkačim od Gačića ali je on moj prijatelj i ne želim da prekinem kontakt sa njim. Kada sam bila u vezi sa njim ništa loše nisam uradila. Ja nisam osoba koja bi bila sa nekim i da imam odnos u krevetu zarad kadra, naš odnos je išao spontano, mi nismo bili dva meseca u vezi nego je to išlo spontano. Počela sam da se hladim od njega zbog nekog nepoštovanja prema meni, nije mi dovoljno pridavao pažnju i konstantno je ljubomorisao -rekla je Teodora.
Što si tražila savet od Milene ako si rekla da je mrziteljka svačije veze?
Ja sam spustila loptu sa Milenom dok smo mi bili u vezi da on ne bi morao da balansira između nas dve pošto joj je on dobar prijatelj i nakon spuštanja lopte sam ušla sa Milenom u okej odnos -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala si ljudima kako nije ispao alfa prema tebi -rekao je Darko.
On ume da bude alfa kad treba nešto da mi zameri a kad treba da stane uz mene kada me neko vređa to ne zna -dodala je Teodora.
Jel ti je žao što si spala sa Boga na groba? -pitao je Darko.
Ne bih rekla da sam spala sa Boga na groba, ne kajem se ja toliko zbog našeg odnosa, bilo je lepo dok je trajalo. Ja ću opet biti šmeker i neću reći to. Meni neće biti teško bez njega, navići ću se brzo, mogu ja sama da spremim sebi da jedem i sve ostalo -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.