AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći video snimak na kom su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković veoma prisno druže.

Milan je dao reč Janjušu.

Nema šta da komentarišem, rekao sam sinoć sve i objasnio sam otprilike kako sam se možda osećao. To je bilo odmah na početku i osetio sam da je iskreno. Život je iza nas bio turbulentan sa svih strana, nećemo se mi grliti po ceo Božiji dan, ali mi je u tom trenutku prijalo. Teško mi je i prijalo mi je. Rekao sam da mi znači. Znače mi Milena, Đedović i Mensur - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su životne situacije. Malo pre sam rekao, ako će mu lakše biti da svi legnemo u taj krevet, onda svi treba da legnemo u krevet. Ne pada mi na pamet da mu govorim nešto, radi sve što ti čini sekund, minut, trenutak boljim. Ako se vratimo unazad, narod se vezao za Maju i Janjuša. Šta da mu kažem: "Lažeš za osećaj". Stvar osećaja je subjektivna stvar - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja zna da se ovo ekranizuje i da će nama da se prikaže. Maja koristi uvek svoju da bude pozicija. Koliko god da može da bude skot, Maja je osećajna, ali ovde ima koketiranja itekako - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.