AKTUELNO

Žestoko!

Voditelj Milan Milošević najavio je prvi video snimak na kom su učesnici "Elite" imali priliku da vide razgovor Milice Veličković i Jovane Tomić Matore u kom je Milica savetuje da treba da reaguje drugačije, te su i čuli kako su zajedno opljuvale Anitu Stanojlović.

Milan je dao reč Aniti.

Prestala je da priča, ne zanimam je, ne voli me. Mene ne zanima, ja nju ne komentarišem, niti idem od jedne do druge osobe da bih izvukla nešto. To govori o njoj, upalila se u poslednje vreme. Videli smo sinoć da su imali raspravu Milica i njen dečko jer sam joj odgovorila - rekla je Anita.
O čemu pričaš ti?! Ovo je bilo juče pre sastanka, ja tvoju vezu s Anđelom podržavam, ali ne podržavam tvoj postupak prema Matoroj - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidimo ko o kome ovde priča i to je to - rekla je Anita.
Šta je sporno u snimku?! Svi komentarišemo teme, veče pre toga smo se raspravljali, ja ustala i popričala sa Milicom. Kad mi se priča, pričam, kada mi se ne priča, ne pričam. Evo pričalo mi se, svađalo mi se u sredu i šta sad?! - rekla je Matora.
Ona sada priča o Bojani, a ne podnosi Bojanu - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Pazi sada ovo, ona neće da se obraća Lemuru jer priča sa Majom, a onda se obraća Maji Marinković. Što joj se obraćaš?! Ti ne možeš da gledaš očima pola kuće, pa pričaš sa njima - rekla je Matora.
Kada je Anita bila sa Matorom, onda je bila lažna lezbijka i ostalo, a kada odgovara, onda je lezbijka i ostalo - rekao je Anđelo.
Pa isto tako i tvojoj devojci, a mojoj i dalje zakonitoj ženi, priča kako joj odgovara - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u vezi sa majmunom, ako si ti bila u braku sa majmunom...Ona je generalno puna kompleksa - rekao je Ranković.
Mene Anđelo mnogo dobro poznaje, ali poznajem i ja Anđela. Ja se sećam Anđela koji je plakao na stepenicama. Naravno da imam kompleks, pa moj bivši najbolji drug je smuvao moju ženu...Juče je rečeno nešto što znamo samo Anita i ja - rekla je Matora.
A što ne kaže ime te osobe?! Ona ovo govori i ostavlja prostor da može da napada - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo kada sam pre 20ak dana rekla za njenu drugaricu Tamaru - rekla je Anita.
U tvom stanu bez kuhinje, u 50 kvadrata i četiri zidine se ne spava. Nisam tamo spavao i provodio dane - rekao je Anđelo.
Kupio je komodu jer je to bio i pr**o. Zašto bi dolazio kod mene da pr**š pored kuće od 400 kvadrata?! A sada ti ne valja moja straćara - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.