AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' sa voditeljkom Ivanom Šopić, a u klipu se radi o Žani Omnii koju ogovaraju Ivan Marinković i Slađa Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno mi nije bitno da komentarišem njih dvoje. Sa razlogom je pušten klip u 5: 15 ujutru. Ja želim da pozdravim Marka. Ja sam ove godine bila u Crnoj Gori kao što sam i svake godine sa drugaricama. Ivan je opsednut Milenom Kačavendom i Markom Đedovićem. On određuje ko će s kim da se druži. Ja sam validna da pričam o mom i Markovom odnosu - rekla je Žanaa.
Marko tebe brani kao da si mu žena - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim što je on gospodin čovek, ali meni ne treba da me iko brani, sama sam svoj advokat, ako budem padala padam sama,a ali nikada ne padam. Ovaj čovek je cirkuzant, šibičar. Ovaj čovek je meni smešna priča on i ja nikad nismo ništa imali. Ja 40 godina živim u ovom gradu - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pu*ila mi je. Ne sme da naskoči na Aneli, a ne sme ni na Kačavendu. Žana je prošle gopdine zbog atrofije mišića, mogla je da prođe samo od dnevne sobe, a sada već kreće krugove. Marko nek mi se napu*i ku*ca. Ja sa ovom budalom ne mogu da budem drugar nikada. Nju pod dejstvom alkohola je*e ko stigne - rekao je Ivan.
Mene i njega čeka ozbiljan razgovor, čekam te napolju na osnovu svega što si izgovorio. Čeka te ozbiljan razgovor i sa njim, verujem da će i on poželeti razgovor sa njim - rekla je Žana-
Tužiću te, napu*i mi se i on ku*ca - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.