AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao od Miljane!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' sa voditeljkom Ivanom Šopić, a učesnici su pogledali prvi klip u kom se radi o Nikoli Lakić koji ogovara Jelenu Ilić i Ivana Marinkovića  .Voditeljka je dala reč Nikoli Lakić koji je i akter klipa.

Malo mi je glupo da se ja posle pet godina pravdam ovim ljudima. Ja ovde vidim Lakića koji onako žustro nas komentariše. Ja mislim da ne treba da ja pričam o mom braku, moj brak je savršen, živimo jedan idealan život - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jedino na glupost ostanem nema. Zamislite vi koliko morate da budete nesrećni da se time bavi, da čovek u životu prođe šta smo mi sve zajedno prošli zarad koristi bolje da se ubije. Kakve smo jedno drugom pravili probleme, kakve smo stvari prošli io napokon živimo život kakav zaslužujemo. Moj najsavršeniji odnos kakav ja zamišljim, njemu je savršenstvo da diže pokrivač da se vidi da ga žena oralno zadovoljava. Morao je to da uradi da bi dokazao da nije gej. Meni je bolesno da nas komentarišete kao i Aleksu i Elicu - rekla je Jelena.
Nismo mi došli da dokazujemo da se žvalavimo i da imamo se*s - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek nije do sada čuo da je žena zadržala prezime. Pošto nismo partneri da se tako nazivamo, prvo da oženite svoje dugogdišnje supruge sa kojima imate dete. Ja sam zadržala porodicu jer je u mojoj porodici većini žena. Blebletalo glupo, nepismeno grupo, meni je moje prezime bilo jako važno od malena - rekla je Jelena.
Trebala je da uzme samo njegovo prezime i to je to, ne vidim nikakvu energiju - rekao je Lakić.
Mi smo pričali o Ivanu, o Zoli, o svemu. Sticajem okolnosti Lakić je pričao o njima, ja razumem da je ona zadržala jer i ja imam 3 sestre. Ja ovde vidim zreo odnos, poštovanje, ne očekujem ljude tih godina da se u rijalitiju ližu, slaže. Dovoljno su dugo zajedno, ja sam govorila i pre nego što je Jelena ušla da je Ivanu potrebna stabilna žena koja će ga odviknuti od alkohola - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što mu to nisi rekla na klipu? - upitala je Ivana.
Ma ja sam sve vreme pričala o Zoli, ja sam bila u svom svetu, kako se osećam, pričam o Željku. Mnogo rada i truda je bilo potrebno da bi se postigao odnos kakav sad jeste. Šta bi trebali sada da se polivaju ili nešto - rekla je Miljana.
Ti i Jelena imate odličan odnos koliko vidim - rekla je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Odličan odnos, posavetuje me kada mi je teško. Htela sam sve poverovala, ali život ide dalje. Ako me Zola voli on će me sačekati, i razumeti zašto sam ovde - rekla je Miljana.
Obzirom da se svima menja raspoloženje, tako i Miljani. Hvala joj na ovome, nas dve smo pričale o Zoli. Normalno da ćemo da razgovaramo, meni je draže da sam u dobrim odnosima sa njom nego sa bilo kim jer moj Ivan ima dete sa njom - rekla je Jelena.
Ja osećam kada mi neko iskreno priđe, sasvim je normalna, kao što je bio i nas odnos napolju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.