AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. U narednom video-prilogu prikazan je razgovor Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli nikakvu empatiju nije pokazala. Dok Januš nije bio ovde, ona se družila sa svakim, a on je mislio u najgorem momentu o njenom detetu u porodicui. Pokazao je koliki je čovek. Meni je bilo jasno nakon posete njene majke i rečenice:''Janjuš ko Janjuš'' da je on sprdnja. Ona navodno volela Janjuša, a pitala nju za Alena. Aneli je novac prioritet u životu. Nju samo zanima novac, sve je folirala. Ja za folirante nemam ni gram empatije. Znam da sam u pravu - rekla je Miljana.
Budalo jedna. Tražiš mi stvari, a sada me vređaš. Ti si me*ki kroz du*e prošla, a naivna se praviš - dodala je Aneli.
Kako da ne - dodala je Aneli.
Janjuš nije tu bio, a tebe je zanimalo šta je Alen neki radio. Ko zna koliku pi*ku ona ima. To ni pi*ka nije, nego šerpa. Januš je ispao fer prema njenoj porodici, kada mu se sve rušilo, a ona nije našla za shodno ni da bude uz njega kada mu je bila najviše potrebna - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko od nas nije rekao da Aneli nije bila u Rehabu kod Janjuša. Moguće je da je Aneli osetila neku emociju prema Janušu. Meni su ova dva klipa zacementirala mišljenje o Aneli, jer mi je to pokazalo kakva je. Dok Janjuša nije bilo ovde, nije se svađala ni sa kim, sad skače na sve. Neću reći da je folirant, ali sigurno je da će emocije prema njemu nestati. Ne mislim da je ona devojka koja napolju živi porodičan život, jer je ona navikla na raskalašnost. Vidim da od svojih misli ne može da pobegne - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.  

Autor: S.Z.