AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje bilo je za Anitu Stanojlović.

Kada uporedimo tvoj odnosa sa Anđelom i sa Matorom, vidimo da se razlikuje. Zašto - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene Anđelo nije zavlačio, poštuje me, pruža mi više pažnje nego što sam ja njemu. Što se tiče Jovane, šest meseci me je zavlačila, pravila budalu od mene i vređala. Ja sam na to pristala, ali eto - rekla je Anita.
Nisam bio upućen toliko, ali s obzirom šta čujem, to je tako bilo. Jesu totalno različite, da kažem, različiti odnosi. Tako sam čuo od Anite i od svih drugih koji su bili tu...Niti bih upoređivao njihov odnos, meni je najbitnije da je Anita zadovoljna u ovom odnosu i da je vidim raspoloženu i srećnu, a šta je ranije bilo, ne bih se takmičio i upoređivao - rekao je Anđelo.
Što se mene tiče, Anitin odgovor je ovako trebao da zvuči. Ja nisam nimalo luda ni glupa. Anita je upravo predstavila kako sam šest meseci ja nju zavlačila i kako sam bila loša prema njoj, a kako je Anđelo bio dobar. Ja sam prema njoj apsolutno bila iskrena u svakom smislu i nikada je nisam zavlačila. Ubedila me je da me voli i da se bori za mene, a posle toga smo izašli i ušli u vezu. Je l' sam te maltretirala, je l' si bila nesrećna pored mene?! Je l' sam ja tebe zavlačila - pitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Itekako jesi. Je l' ti je trebalo 24 sata da vidiš to - rekla je Anita.
Aham, ja sam izmanipulisala s tobom i ja sam ti sve uradila najgore. Ja sam trpela osude i ukućana i pitanja: "Kako možeš da budeš u kombinaciji sa majkom? Šta misli njena mama?" - rekla je Matora.
Poenta ovoga što je htela da kaže je da je tih šest meseci takvog odnosa i našeg ulaska u vezu posle sedam dana totalno drugačije. Druga stvar, Anita je rekla da ja njoj posvećujem više pažnje njoj, a ona je tada za tobom jurila - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković je ušao sa tim da prosvetli naciju da sam ja loš čovek. On je toliko striktno govorio da neće da uđe u vezu s nekim. I treba da se podržavaju i da budu u vezi, ali i njihovi temelji nisu bili toliko sjajni - rekla je Matora.
Ranije je kidala i tako dalje, nije joj bilo bitno da li će da je prizna posle pet meseci pakla, a sada joj je najbitnije da je samo Anđelo prizna - rekao je Ivan.
Lepi Mića mi je rekao da me je ona tipovala za stan i ostalo, pa ne znam kako je sada svima Anita dobra, a samo meni nije - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.