AKTUELNO

Ori se sve!

Naredno pitanje, voditelj Milan Milošević pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Zar ti nije čudno da skoro sve tvoje bivše se kaju što su bile s tobom i kako to da ti nikada nisi kriva i da si žrtva devojaka?! Kada si drugi put prevarila Sanju s Lunom, ona je bila ku**a, a u "Zadruzi 4" si joj drobila mozak - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Sanji pre nego što sam ušla priznala to. Ona je rekla da je to osetila kao žena, ali se to nikada nije videlo. Za te ostale stvari mogu da se složim da nisam bila, ali u ovom odnosu kratko napolju, prema Aniti sam bila kao ni prema jednoj...Ove prethodne i hajde, ali za nju mi nije jasno - rekla je Matora.
To je ono što sam joj ja rekao i za njene neke prijatelje, sa kojima se danas ne druži. Ja samo sa jednom svojom bivšom devojkom nemam kontakt, sa svim ostalima sam u korektnim odnosima. Iskreno, mislim da je ovo pitanje na mestu - rekao je Anđelo.
Anita je čak pre neki dan pozdravila Sanju - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

To su neke stvari koje mi smetaju kod Anite. Na medenom mesecu me je pozvala drugarica i prepričala jednu situaciju gde je ta osoba vređala Anitu - rekla je Matora.
Jovana laže. Pričala je sa mnom, Tamara je bila uključena pa sam je slušala ja, nije pričala za Sanju - rekla je Anita.
Maja Marinković se nalazila u tom trenutku sa mojom drugaricom, ja imam živog svedoka. Uopšte nije bila tako fina u odnosu sa mnom, prebacivala mi je da sam pravila svadbu iz inata, ona ne veruje da ja nju volim, svaku svađu je okrenula na to da ja volim Sanju. Sanja mi je pokazala slike njenog dečka, najnormalnije smo se pozdravile. Rekla mi je šta planira sa tim dečkom, da ima dete i ostalo. Druga stvar, što se tiče MC Aleks, kontaktirala sam je odmah kada sam izašla prošle sezone. Nisam čula da je Anita rekla da se kaje za brak sa mnom, ne znam šta sam ti ja uradila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da sam te prevarila. Ne želim da ti dam razlog - rekla je Anita.
Ne znam da sam bilo šta loše uradila Aniti od kako smo stupile u vezu, pa u brak. Ja znam da je tebe tvoj drug zvao da idete u vece, pa si zbog toga otišla kod Đedovića i napravila frku - rekla je Matora.
Dopisivala si se sa bivšom devojkom i pitala da li joj je verenik u Beču da dođe...I ti si se klela u Dušana i u Dunju pa si lagala - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Idemo na splav i piše joj dečko neki. Prepiska ide ovako: "Dođi do separea da mi se javiš", ona kaže: "Sa ženom sam tu, dođi da nam se javiš". Ja uzimam telefon, vidim poruku koju mi nije provalila. Ja pogledam, idu poruke: "Ma je l' si luda?! Dođi do vecea da se ispričamo, nismo se dugo videli". Ona ode kod Tamare da napravi frku, pa kada je došla ujutru rekla je: "Baš si se zabrinula gde sam ja bila" - rekla je Matora.
Ne, ne, ne, sedela si sa Ciletom i ekipom kada je to bilo - rekla je Anita.
U kakvom god odnosu da je Anđelo sa njom, ima pored sebe biseksualku, a još gore je ako je ušla u brak radi interesa. Zabolele su te igračkice, pa bi sada da mi je**vaš ženu. To je živa istina! Branila sam te od Žane, a svi znaju šta je bilo - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.