AKTUELNO

Našla mu se u nevolji!

Marko Janjušević Janjuš nastavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom u dvorištu, ističući da ne može da opiše osećaj kada je izveden na kapiju i kada mu je saopšteno da mu je rođeni brat, Mihajlo, pronađen mrtav.

Jedina stvar ovde u rijalitiju je samo da te ne pozovu na ovu kapiju. Taj trenutak koliko je stres, to ne može da se opiše - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se meni ono desilo, ja sam sela sa svojom porodicom, ali ovde drugačije ide ima emisija i sve to. Mislim da ti je najbolje što si se vratio - rekla je Matora.
Da sediš kod kuće, kakvi, koja je poenta?! Nema poente nikakve. Meni je trenutak da me neko zagrli, a njima je bitno ko će da pobedi. Šta je njima u glavi?! Meni niko ne može da zabrani da budem s nekim s kim ja osećam - rekao je Janjuš.
Sve ti mere, sve ti gledaju, a nisu u tvojoj koži, a ni u tvojoj glavi. Mi ovde živimo živote, i da pogrešiš i da ne pogrešiš, to smo sve mi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njima je sve rijaliti, bitno je da se priča...Život je jedan ozbiljan ku**c. Juče kažem Ognjenu, baš je zaje**o da se promeniš kao ličnost i da ne dozvoliš da neko ne uperi prstom i ne kaže: "Vidi ga peva pesmu, zagrlio je ovu ženu..." - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.