AKTUELNO

Ni kriv, ni dužan!

Bebica u radiju prepričava dešavanja sa sinoćnje žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan Bebice, zašto si dobio batine sinoć, šta se desilo?
Ja otišao da uzmem pivo za Teodoru, dolazi Miljana i pokušala da mi uzme pivo i dobijem jedan kroše. I onda me i Teodora napala da se ne derem na nju zat što sam bio izrevoltiran i onda sam ničim izazvan dobio na obe strane. Oni me sačekali sa svih strana, to je bio hit. Na kraju sam završio u zatvoru i tamo je iskreno nabolje, samo su sve izlomili neke pločice. Nismo se Miljana i ja svađali u poslednje vreme ali će se nastaviti to izgleda -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si i dalje u vezi sa Teodorom? -pitao je Janjuš.
Ja izlazim iz zatvora Miljana i Teodora zajedno puše cigaru, jel možeš to da veruješ. Sad uopšte ne želim da se pomirim sa Teodorom, ovo je definitivno kraj. Ona se premestila kod Slađe Bošković u krevet tako da je kraj -odgovorio je Bebica.
Teodora mi je rekla da si je ti isprovocirao, da si se izdrao na nju bez nekog razloga zbog Miljane, ja sam aminovala jer ako ti non stop provociraši čačkaš nije ni čudo što je sve završila -rekla je Kačavenda.
Ja uopšte nisam provocirao ni Miljanu ni nju, stvarno nisam kriv a i da jesam baš me briga. Meni je ovde jedina prava veza između Milice i Terze -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.