AKTUELNO

Progovorila!

Kačavenda iznela svoj stav o Anđelinim lažima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da njeni roditelji ne lažu, to nisu ljudi iz neih ruralnih sredina da dozvole sebi da neke stvari fingiraju. Ona je sama sebi napravila panični napad, njen pogled nije normalan, govor tela mi govori da laže. Nejasne su mi neke stvari koje govori njena majka, ipak je ona punoletna, ako je otišla u Sarajevo oni bi to saznali sigurno, ona je ozbiljno za psihijatra, moguće da je njoj to urođeno, ali tolike laži nisu normalne. Mnogo puta je išla na konto žrtve nasilja, pa onda poriče pa menja priču sto puta -rekla je Kačavenda
Ja bih pitao Anđelu da li je imala neku ozbiljnu traumu u detinjstvu, možda zato ima takav stav i takvo ponašanje -rekao je Lakić.
Oni kažu da ne mogu da idu gradom od sramote šta im je uradila -rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana uopšte ne manipuliše sa mnom, ja svoju porodicu volim najviše na svetu a to što sam se zaljubila i ne mogu protiv svojih osećanja je moja stvar. Ja sam Bojani rekla da je sve laž što sam ranije pričala o porodici. Ja ću imati priliku da popričam sa njima napolju i rešićemo sigurno sve, ja sam slagala sve za Sarajevio i za to su moji bili u pravu. -rekla je Anđela.
Ničiju odgvoornost ja ne preuzimam, ne znam šta će da se desi ubuduće, ja njoj nikad nisam obećala da ću da je vodim u Novi Sad, ne znam šta će biti za dalje, ima još vremena da prođe -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.