AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević po povratku sa kratke pauze za reklame dao je reč Ivanu Marinkoviću kako bi prokomentarisao odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, jer je pre nekoliko dana poručio u razgovoru sa Milenom Kačavendom, kako je rekao, da će da je zgazi.

Mislim da se Aneli zgazila sama. Pošto sam ja sa Janjušem jako dobar i pošto znam kroz šta je prošao. Ja ću ovog puta da se zauzmem baš, ovo je "kopi pejst" Anita. Devojka je ušla sa toliko stvari koje krije od svoje voljene osobe. Miona je rekla: "Je*i mater drugima, s Janjušem spusti loptu" - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš sada da pričaš, ne viđaš svoje dete - rekla je Aneli.
Da i ti isto ne viđaš dete. Ja neću ići da mu dajem savete, da ga tešim, niti bih mu sada nešto govorio. Ja sam slušao kako je on njoj (Aneli) objašnjavao da ona i Janjuš nemaju perspektivu. To je žena koja je sebi napravila dve, tri varijante. Ona se ubi da nam 10 minuta objasni ko je Alen, to si trebala odavno da kažeš Janjušu. Aneli je devojka koja će sebi uvek da ima dve, tri sigurice. Nije ona za džabe mene pitala, iako sam ja prvi potencirao šta mi je Asmin pisao - rekao je Ivan.
Ja sam jednoj osobi rekla da me čeka napolju - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nisi u trenutku kada si osetila emociju prema Janjušu, lepo mu rekla, on bi progutao to lakše pet puta tada. Meni je Aneli sada već pročitana knjiga, ako nešto znači, ja ću se truditi da bi meni bilo lakše, ja ne mogu da utičem na njega. Menjao sam mišljenje o njoj, napolju mi je bila gadna, pa mi je bila simpatična kada su priznali emocije, rekao sam pre neki dan da više volim tu hemiju, ali je ovde došlo do ozbilljnih laži - rekao je Marinković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.