AKTUELNO

Haos za stolom!

Nakon što je ispričala detalje odnosa sa Alenom, Aneli Ahmić podivljala je, te je Marku Janjuševiću Janjušu sasula u lice šta joj sve smeta u njegovom ponašanju.

Ja sam tebi sto puta rekla da sam nesigurna u tebe, ti si me napadao i govorio mi. Ja sam pokušavala da ti objasnim šta mi smeta, ti si mi govorio da sam bolesnica - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti dolaziš tamo i praviš me budalom, vređaš mi inteligenciju. Ti si najbezosećajnija osoba koja postoji, ja sam milion problema napravio i bio go**o od čoveka, to je tako. Ti samu sebe uništavaš, tebe niko ne napada, niti bih voleo da te neko napada, niti ću te ja napadati - rekao je Janjuš.
Janjuše, ti imaš emocije prema Aneli, ti kada pričaš, tebi se vidi i ti pokušavaš iz nje da izvučeš da kaže nešto da sebe ne kanali - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno, malo pre sam to rekao Mensuru - rekao je Janjuš.
Ja se nisam pronašla ovde, niti mogu biti ovde. Ne želim, želim biti sa svojim detetom. Kakva patetika ljudi?! - besnela je Aneli.
Ti si ovde najveći folirant, stojim iza toga od prvog dana - dobacila je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam, jesam li rekla. Rekla sam, ali ne mogu više da izdržim i osoba sam koja ne može da podnese neke stvari i ne mogu više. Jedva sam čekala da se vrati i evo: "Šta sad?". Tako se užasno ponaša. Ja sam njemu pričala sve, uvek sam iskrena, ali sam ovde pogubljena. Ne mogu se pronaći - urlala je Aneli.
Obećao sam, neću ništa...Ja ne mogu da verujem da ti dolaziš meni pored kreveta i praviš me budalom - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.