AKTUELNO

Pecnuo ga!

U toku je podela budžeta Nikole Lakića, a sada je on otkrio svoje pravo mišljenje o učesnicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi drago mi je što si se nala Matoroji. Mislim da si neko ko ne traži kadar i da si neko s kim će se apsolutno čuti napolju i družiti - rekao je Lakić.
Elici i Aleksi po 3000, da imam 4000 dao bih vam, ali nemam neke draže ljude nego što ste mi vas dvoje. Naše upoznavanje ,mi je bilo presimpatično, drago mi je što si ušao ovde, sada si se povukao, ali ne znam što je to tako. Bolje plivaš ovde nego Elica, mislim da Elica štedi sebe, ali i tebe. Mislim da je to ispravno, da te liši nekih stvari i da je to dobro - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Družim se sa ljudima sa kojima smatram da su lelemud, neprijatno mi je kad se nađem u društvu većih rijaliti igrača. Kako objasniti nekome da nije u pravu, ali ja bih voleo da ti meni objasniš šta to znači plivati u rijalitiju? - upitao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Na seanse za plivanje i ostao ne dajem sad. Nisam ja mag da bi mogao da vam kažem, to je neka rečenica koja se koristi ovde. Mislim da možete da pokažete kreativnost neku, nešto što bi vas činilo drugačoijim u rijalitiju. Moje mišljenje je da ne moraju krv i znoj da daju samo 10 - 15 elitara.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.