AKTUELNO

Mama Goca ispričala do detalja šta misli o aferi "slomljne šolje".

Talasi radija "Amnezija" emituju najaktuelnija dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju u rijalitiju "Zadruga". Afera poznata pod nazivom "slomljena šolja" zbog koje je  najveću uzbunu napravila Gordana Džehverović zbog toga što je Marko Janjušević Janjuš slomio šolju njene ćerke Teodore i Anđela Rankovića.

Foto: TvPink Printscreen

Po rečima ove sagovornice, ona je iz osvete želela da sakrije šolju Ane Korać zbog čega je Janjuš burno odreagovao, a kako ona kaže da je "matora opasnica koja sve vidi i sve čuje" evo šta je prokomentarisala o odnosu ovo dvoje zadrugara.

Kad vidim iskru ljubavi kod ljudi i sevanje varnica između dvoje, ja tačno znam šta osećaju jedno prema drugome. Ja vidim da Janjuš gaji velike simpatije prema Ani, ali ona je indiferentna. Ona nešto nije zagrejana, njoj puno muškaraca prilazi, ona ima puno kandidata sa kojima igra. Ona je ozbiljna igračica, ona to lukavo igra i zaigra se - bila je iskrena Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, ona smatra da se Ana svojevremeno poigravala i sa Anđelom, kao i sa ostalim ukućanima, a ovu situaciju je uporedila sa "mačkom koja se igrala sa miševima".

Foto: Printscreen Youtube

Poznato je da mama Goca bez premca kaže ono što misli, pa je nakon ovoga priznala da željno očekuje svadbu svoje ćerke i zeta kao i da bi volela da to proslavi na tradicionalan način.

U muzičkoj pauzi koja se emituje nakon svake najave, biva emitovana po jedna pesma po želji voditelja, a ovoga puta je to bila numera "Mama ne da da te diram", povodom koje je  Teodora prokomentarisala "Ovo je za Anđelovu mamu".

Pročitajte još: PLANIRAJU ČEŠĆE DA VODE LJUBAV! Luna priznala: Imaćemo SE*S GDE GOD STIGNEMO! (VIDEO)

O svemu ovome se detaljnije možet informisati u video-snimcima ispod teksta.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'