AKTUELNO

Otkrila sve!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka Ana Radulović ugostila je Darka Tanasijevića i pripadnicu sedme sile. Voditelj Darko podigao je Miljanu Kulić kako bi joj postavio sledeće pitanje.

Miljana koliko ti je čudno što u tvojim ratovima sa Ivanom, Bebica staje na njegovu stranu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko on želi mene u svojoj blizini, želi problem sa mnom, on mene savršeno ne interesuje. Prošlo me i da sebi postavljam pitanja, ko zna iz kog razloga, njegov problem. Ne zanima me ništa. Non stop je dozivao Zolu. Pričao je sve, bio je spreman da iznosi laži. Ivan nikada nije izjavio da će oduzeti moje dete. Na sve moguće načine je pokušao da me isprovocira, više mu nije interesantna veza. Statičan je, prođem kao pored turskog groblja, ne zanima me. U svojim sam mislima, zanima me Zola - rekla je Miljana.
On treba da pođe od sebe, šta da očekujem od čoveka koji 5 godina ne viđa svoju decu. Nije otišao Nikola Lakić da ga podrži već Ivan, znači sličan se sličnom raduje - rekla je Miljana.
Da li te boli što se Asmin sa svojim detetom toliko komentarisao, a tvoja tema sa Ivanom se zanemaruje - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Setimo se kako su pojedini komentarisali Asmina, njega je više interesovalo dete nego Ivana. On je viđao Željka zbog par klipova. Nisam htečla da se mešam kada se vide Ivan i Željko, puštala sam da budu sami. Itekako su me neke stvari bolele - rekla je Miljana.
Fascinatno mi je da majku svog deteta koja dođe ovde da zarađuje, on je hteo da me diskvalifikuje, naravno da bes i agresija proradi u meni, automatski -rekla mi je Miljana.
Da li ćeš ga tužiti za alimentacije? - upitao je Darko.
Itekako ću mu sve naplatiti, jer je jedan ološ i klošar. Kada bi on došao kod mene bilo bi mi neprijatno da sedim sa njima, odem u Aninu sobu i pušim. Setimo se kad je urlao na mene, nazvao me bolensicom, shvtaila sam da je sve radio zarad naroda - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je iznenadilo i dirnulo Jelenino izlaganje? - upitao je Darko.
Ja smatram da takvo izlaganje i takav razum treba da ima svaka žena, kada bi bilo drugačije mislila bih da nije normalna. Mislila sam da može da utiče na neki način i da viđa Željka. On ne želi obavezu, čekao je da se uhvati za nešto. Ti da želiš da viđaš dete išao bi na sud i dobio pravo da vidi dete. Ne možeš da mu usadiš osećaj ako ga neko nema. Uradio je to da bi opravdao peto mesto. Najemotivniji trenutak nam je bio njegov klip sa Željkom - rkela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti ga provociram niti išta, on jednostavno želi ukob sa mnom. Oni na mene gledaju kao konkurenciju, meni treba na jedno da uđe na drugo da izađe - rekla je Miljana.
Meni bi bilo fascinatno da ti u 24h ne izjaviš dva dana da pozoveš sina? - rekla je Milena

Detaljnije pogleddajte u nastavku.

Autor: N.P.