AKTUELNO

Opa!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Slobodana Josipovića kako bi prokomentarisao poljubac Vivien Kurtović i Jovane Tomić Matore.

Kako komentarišeš poljubac Vivien i Matore - pitao je Darko.
Vivien je bila čudna u odnosu sa mnom, kao da je imala fobiju od muškog dodira. Izgleda da više preferira Matoru nego bilo kog muškarca - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da tu može da se izrodi neka veća emocija - pitao je Darko.
Moguće, zašto da ne, ako je palo dva poljupca, što ne bi bilo mnogo njih u nizu - rekao je Sloba.
Volim muškarce, a što se tiče žena, poljubila sam se s Matorom, to je bilo neko eksperimentisanje. Matora je bila konkretnija nego Sloba - rekla je Vivien.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti se dopada kod Matore - pitao je Darko.
Jao majko mila, zemljo otvori se. Bila sam u pušionici i bila sam u nekom svom svetu, ona me je poljubila i ja sam se istripovala. Matora je nekako luda, a Sloba je nekako dosadan - rekla je Vivien.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je bio otvoren i rekao je šta želi od Viven, ona nije htela da pređe granicu te pristojnosti. Bio je otvorena knjiga i hteo je da se upusti u emotivnu vezu s njom, ali je ona pobegla od njega kao đavo od krsta. Bio je podoban za neku vezu. Ljudi ovde komentarišu da je Vivien spremna na sve zarad opstanka, ona je jako čudnovata osoba - rekao je Lakić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.