AKTUELNO

Šok reakcija!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je razgovor sa Anitom Stanojlović o odnosu sa Anđelom Rankovićem, ali i upletenost Maje Marinković u svemu tome.

Slušam šta komentarišu pojedinci, mnogi od njih ne smeju da se suoče sa Majom, mnogi kažu da je Maja krenula da negativno komentariše tebe i tvoju vezu sa Anđelom iz kompleksa. Kakav je tvoj stav - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj stav je baš onakav kako si ti rekao, mi smo ušle i bile smo bliske do trenutka dok Anđelo nije ušao. Onda je krenulo peckanje i dobacivanje, a još gore je krenulo kada smo ozvaničili vezu...Generalno, Maja je osoba koja voli da bude prva, da dominira i da bude najbitnija, a sada trenutno nije, pa je to tera da radi stvari koje trenutno radi - rekla je Anita.
Da li smatraš da Maju boli i nervira to što Anđelo nije izabrao baš nju, a ona sebe i mnogi je smatraju, najboljom ribom u Beloj kući - pitao je Darko.
Šta znam, Maja se jako trudila da pridobije Anđela, to nije uspela kao i prošle godine - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da slušam ove budalaštine. Ja sam jasno i glasno rekla da mene muškarci ne intresuju. To što su devojke lake kada vide lepog i zgodnog muškarca, pa rašire noge na ulazu, a da ni ne upoznaju...Ja sam prošle godine imala situaciju, ali sa nekim s kim sam se vukla dve godine, ali kada su ovakve osobe u pitanju, ja ne mogu da budem ljubomorna i iskompleksirana. Ja sam ta koja bira, a ove sezone neću birati. Pošto je njihova veza monotona, da naravno nema Maje koja je začin "C" i Matorine reakcije, to bi bilo valjanje po garniturama. Ja sam neko ko će da komentariše tuđe odnose i veze, kao što su moje. Ona je lepa, zgodna, mlada, ali je ova devojka neko ko je jako lakog morala, mislim da je u stanju da proda sve što postoji i nema cenu zarad nekih viših ciljeva, a to smo videli kada je mogla da stupi u brak sa ženom i bude lažna lezbijka zarad nečega višeg. Ja sam svesna sebe, znam zašto sam ušla ovde. Ja sam prošle godine rasterala kokošinjac, postavila kokoške na svoje mesto za dva i po minuta. Naučila sam da ne treba samoj sebi da teram inat. Mislim da je jako glupa devojka, ona je u dubini duše prazna i nesrećna devojka koju su zanela svetla velikog grada - prekinula je Maja.
Kako tebi izgleda njihova veza - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve nikada nismo bile drugarice niti smo bile bliske. Kada je pokušala da se umeša u moj odnos, prošla je kako je prošla. Kada sam ulazila u Belu kuću, rekla sam u studiju: "Manje stvorenje, a kvarnije nisam videla". Uvek sam bila na Matorinoj strani. Ja mislim da je ovo prava Anita, da joj se dečko sviđa. Setimo se Marka Markovića, to je taj profil, lep, zgodan, mirniji tip. Anitino samopouzdanje je lažno, jer njoj moraš da kažeš da cvetaju da bi oni bili sigurni u to. Meni ne. Nema šta mi nije ovde stizalo, a ja sam volela i dalje...Ja se sećam situacije sa Markom Markovićem. Muvali su se ovde, bila je u priči Ana truleks, Milka Varvarin, bili u vezi tri dana, energetski mi nije odgovarao, ja prekinula vezu. Onda su bile lisice, Marko Marković je imao se**ualni odnos sa njom bez poljupca - rekla je Maja.
Pa i ti si imala takve odnose...A Zvezdan - pitala je Anita.
Da, ja sam ustala i rekla: "After" i ćao otišla u pakao. Stajala sam iza toga. Ima ovde i pametnih ljudi, pa ako hoće da slušaju pametno, prebace, a ako hoće da gledaju prizor za slikanje, onda gledaju njih - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.