AKTUELNO

Ponovo zaratili!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. On će pokušati da razdrma kavez ukućanima snimcima koje do sada nisu videli. Miljana i Bebica u žestokom sukobu.

Čuo sam da me Marija kači po storiju, vrlo rado će sud da primi sve dokaze, samo neka kači, ona je već tužena do sad. Dosta toga znam o njima tako da neka se pripaze, situacije u kojima je Miljana pričala uopšte nisu tačne, ona konstantno laže. Napolju ima ljudi koji sve slušaju i skrinšotuju šta ona piše tako da neka se čuva tužni. Meni je nebitno da li me Miljana voli, više nemam nikakvu emociju prema njoj -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma može on da priča šta hoće, ja sam uvek samo Zolu volela njega sam pokušala da zavolim ali nikad nisam mogla zato što on mene ne zanima, nije moj tip. A to što je rekao da tučem Željka za to će dobiti tužbu. Da mu nije valjalo kod nas ne bi se zadržao 2 godine, on nema nikoga, nema gde da živi, on je bio naš sluga. On je patološki lažov i pušač ku*ca, nema reakcije od mene zato je počeo opet da me provocira sa Ivanom i onda na kraju ispada kao da ja njega maltretiram -odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.