AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović za vreme žurke gde je Ša sve vreme govorio Mioni kako je on njoj broj jedan, a taj klip možete pogledati OVDE!

JA sam mu tu pet hiljada puta rekla da batali Uroša. ja se nerviram jer njega Uroš može da izazove kao niko do sada. I ja pošto ne mogu da slušam njega ja krenem da igram, on krene da mi prebacujem što igram - rekla je Miona.
Ja moram da kažem da smo nas dvoje krenuli da se sprdamo, a ona je to prešlo, a ona je meni rekla da se smirim sa Urošem ili da odje*em, a ona meni iz dobre namere to kaže, ali ja se iskompleksiram. I onda ja tražim razlog i sve mu smeta i onda je Uroš mene još više provocirao i eto - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da sam ja veliki problem njima u vezi. Meni je Ša sladak, zato ja vrckam kod njjega. Volim da se svađam sa njiim, volim da ga provociram. Ja sam ljubomoran na Mionu, a ona je to primetila. Ona je mene dovela kod Ša, a onda se on sagnuo - pričao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.