AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Da li si svestan da nijedna žena ne može opstati sa tobom, nepodnošljiv si, neće te prevariti ako igra na žurki - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesmu hoćemo da čujemo kao pesmu, ja neću da je tražim, ona neće da je traži. Ne nervira me kada igra, neću da prebacujem loptu na nju da bih sebe prao. Ja se ponašam presavršeno prema ovoj devojci. Nisam naporan, nisam težak, ja sam presavršen prema njoj - rekao je Ša.
Miona, je l' ti je naporan - pitao je Milan.
Ja spomenem stranu pevačicu, to je opšti problem - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije problem, samo sam rekla da mi se ne sviđa da moj dečko tako priča - rekla je Miona.
Ja se uvek složim da sam imao traume, ali sada apsolutno, danima sam top i savršen - rekao je Aleksić.
Jesam i ja teška, ali ti si pretežak - rekla je Miona.
Pesmu "April" mnogo ljudi ovde voli. Pričali smo Miona i ja o pesmi, refren je do ja*a, ali nećemo da tražimo da šaljemo poruku neku - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

I da se obratim ovoj što se oglašava, nema potrebe da se pal*š, mene voli - obratila se Miona Tari Simov.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Sledeće pitanje Milan je pročitao Jovani Tomić Matoroj.

Anita kada je bila sa tobom u odnosu bila je namrštena i ljuta ujutru je mrzela sebe, a popodne ceo svet, a sada kada je sa Anđelom ima osmeh od mmilion dolara. Da li je do Anite ili do partnera - glasilo je pitanje.
Ne verujem da je to do osobe, sama je pričala i radila. Nezdovoljstvo njeno je bilo verovatno da se ne sazna to za Mateom...Istina je, u jednom trenutku nije davala u vezi sa mnom. To nema veze sa mnom, apsolutno. Ja nisam činila da ona bude nesrećna, ona je sama odabrala takav put da bude ta situacija kada smo izašle. Sve se svodilo i napolju da nisam ja kriva, sve je bilo savršeno, a zapravo ništa nije bilo savršeno - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoj ženi pomoći nema, Matoroj. Razvodnjavaš, ti kao da uživaš da ti se postavlja pitanje da pričaš o tome. Anita sada uopšte nije srećna, ona je devojka koja stalno žudi za nečim. Ovo je jedna prividna situacija jer Anđelo vodi ovu igru, a ide mu lepo, samo ne znam dokle će da ide, verovatno dok bude imao želudac. Ono što je užasno nedokazivo Matoroj je da prekine da daje na značaju takvim situacijama - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ću da kažem vezano za Ivana, može da priča i da misli šta hoće. Ja samo njoj ima da pokazujem i da dokazujem, nema šta njemu da pokazujem ili bilo kome drugom. Meni je najbitnije da je ona srećna i nasmejana...Kao što Ivan ima pravo na svoje mišljenje, imam i ja. Počeo sam da razmišljam što bi se bračni par odvojio kada nisu bili prinuđeni na to, kao na primer da jedan ode u Odabrane. Došlo je prilikom njihovog izbora, isto tako i ja razmišljam kao i on. Što se tiče ovoga što priča Matora, kada je loše nešto po nju traži podršku okruženja, svojih i naroda i nacije, a ako ne dobije, onda ide na patetiku i sažaljenje: "Ja sam najgora, ja sam pacov" - rekao je Anđelo.
Lepo si to primetio, da, ona ima benefite sada koji meni u ovom momentu nisu potrebni. Voleo bih da vidim da li ti to možeš da izdržiš. Ja bih voleo da vidim tu neku iskrenu ljubav, ali je ja ne vidim. Svako ima pravo da kaže za mene i Jelenu ili bilo koji par, mene to ne tangira - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.